Mi Box hakkında görüşlerimi herkes biliyor. Yine bir hüsranla karşılaşacağımı düşünerek incelemeye başladım fakat gerçekten beklediğimin çok üstünde bir performans gördüm. Keşke depolama da biraz daha yüksek olsaydı, işte o zaman fiyatını fazlasıyla hak ederdi. Tek eksiği depolama olmuş diyebilirim. Mi Box S uzun senelerdir en çok satanlarda en üstte ama artık yerini Mi Box S Gen 2 alacak gibi.

Cihazın tasarımı eskisiyle birebir aynı. Sadece üstünde yazan Mi yazısının yerini Xiaomi almış. Usb yerlerine kadar aynı geri kalan kısım. Cihazın adaptörü değişmiş, daha güçlü ve daha kaliteli bir adaptör kullanılmış. Aynı şekilde HDMI kablosu da eskine göre daha kaliteli. Özelliklerine bakacak olursak; Amlogic S905X4’den gücünü alan Mi Box S Gen 2, 2 gb ram ve 8 gb depolamaya yer verilmiş. Dolby vision ve Dolby atmos desteği var. Afr özelliği ne yazık ki yok. Ayrıca Google Tv arayüzüyle geliyor ve kullanırken oldukça akıcı. 8 gb depolamayı tıka basa doldurmadığınız sürece cihazda herhangi bir ağırlık hissetmezsiniz.

Cihazın şu an fiyatı 2000 TL ve üzeri. İlerleyen zamanlarda kampanyalar ile daha uyguna alabilmenizi ümit ediyorum fakat kur ile de alakalı değişimler olacaktır. Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Aklınızda bir soru işareti kalırsa buradan ya da youtube sayfasından yorumlar sekmesini kullanarak soruları bana iletebilirsiniz.