Dreamstar ilk Android 12 cihazı bizlerle buluşturdu. Dreamstar i2 modeli ile ilk Android 12 Türkiye’de. Cihaz özellikle fiyatıyla dikkat çekiyor. Dreamstar firmasının en çok bu yönünü seviyorum.

Cihazımızda sevmediğim Allwinner işlemci olsa da, Android 12 olunca söz konusu tabi ki performansını merak ettim. Dreamstar İ2 cihazımızda Allwinner H618 işlemcimize 2 gb ram ve 16 gb depolama eşlik ediyor. Cihaz multimedya konusunda oldukça iyi, en ufak sorun sıkıntı yaşama şansınız yok. Lisans olmadığı için Netflix, Prime Video ve Disney gibi uygulamaları düşük çözünürlükte çalıştırabiliyorsunuz. Ufak boyutlu oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Eğer lisansla işiniz yoksa amacınız sadece internet üzerinden tv izlemekse işinizi rahatlıkla görecek bir cihaz. Android tv box fiyatları o kadar arttı ki eskiden bilgisayar aldığımız fiyatlara artık tv box alabiliyoruz.

Aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz

Satın Al

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum

 

 

  • Dreamstar İ2 Android Tv Box 2 Yıl Ulusal Kanalların Bulunduğu FREE I P T V Hediye. (Platform Yayınları Kesinlikle Yoktur.) Eski televizyonları bile akıllı hale getirebilen android tv box teknolojisi her geçen gün daha iyi daha yeni hale gelerek, hem daha hızlı, hem daha kullanışlı hem kolay ulaşılabilir. Firmamızda satılan tüm android tv box cihazlar garantili, TRT Bandrollü ve FATURALIDIR. Dreamstar Kalitesi, Dreamstar Garantisi. Sürekli haldeki yazılım desteği, Profesyonel I P T V uygulamaları ile diğer markalara göre fark yaratmaya devam ediyor. Cihazın kendine özel FREE I P T V ve Kişisel kullanım için geliştirilmiş I P T V uygulaması, 2nci parti bir uygulama olmak yerine, yazılım ile birlikte cihaza özel geliştirilmiş olmasının büyük avantajları bulunmaktadır. Hızlı kanal geçişi, kanal logoları film kapakları gibi anlaşılabilir ve düzenli kategoriler halinde kullanılabilmektedir. Bunların dışında dahili bluetooth ile, kulaklık bağlantısı yaparak, gece ev sakinlerini rahatsız etmeden televizyon izleyebilirsiniz. Dahili wifi ile kablosuz internet bağlantısı sağlayabilir, kablolu olarak da internet kullanabilirsiniz. Dreamstar İ2 Android TV Box Teknik Özellikler : İŞLETİM SİSTEMİ ANDROID 12 İŞLEMCİ ALLWİNNER H618 1.5GHZ QUADCORE İŞLEMCİ eMMC FLASH HAFIZA 16 GB RAM 2 GB DDR3 RAM KRİPTO MOTORU AES/TDES/SHA-1/HMAC/SM4 USB / PCI-E 1X USB2.0 + USB3.0 CAS WMX,WİDEVİNE CAS,IRDETO MSR 3.2 HAFIZA TÜRÜ EMMC 5.0,NAND FLASH ,SPI NOR / NAND, SD VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ 4K60 HDMI 2.1,HDCP 2.2 ,CVBS ETHERNET 10/100/1000 mac + 10/100 PHY SD KART OKUYUCU VAR DAHİLİ BLUETOOTH BLUETOOTH 5.0 KABLOSUZ WiFi DAHİLİ 2.4/5 GHz SES İŞLEME DOLBY,DTS,VAD,ASRC/EQ/DRC HDR/WCG HDR10/10+,HLG,DOLBY VİSİON,TCH PRİME KUMANDADA SESLİ KOMUT YOK NETFLİX VAR FREE İ P T V VAR AMAZON PRİME VAR MYDREAMTV VAR CHROME VAR YOUTUBE VAR