Hiremco Turbo 4k’yı uzun süre severek kullandım. Piyasada şu anda sıfır olarak çok zor bulunuyor. Hiremco Turbo 4k’nın kardeşi Hiremco Turbo S10 piyasaya çıktı. İşlemci ve diğer özellikleri bire bir aynı. Ufak tefek farklılıklar mevcut.

Hiremco Turbo S10’da kardeşine göre fark olarak usb 3.0 yok. 2 adet Usb 2.0 var. İçinden usb WiFi çıkmıyor. Ayrıca satın almanız gerekiyor. Mtk7601 ve ralink 5370 çipsetli usb WiFi cihazı alabilirsiniz. Bu çipsetler uyumlu. Ben antensiz aldım ama antenli kadar performans vermiyor. O yüzden mutlaka antenli alın.

Arayüz olarak birebir aynı cihazlar. Hiremco turbo s10 kumandası daha kullanışlı ve ekstra olarak mouse özelliği de mevcut. Uydu kanal geçişleri gayet hızlı. İnternet tvsi kaliteli ve turkvod gibi eklentiler sayesinde bol bol içeriğe erişebiliyorsunuz. Cihazda modül girişi yok, kart girişi mevcut. Cihaz ile birlikte 1 yıllık ulusal kanalları içeren iptv hediye geliyor. İçerik olarak gayet yeterli. Tabi ki paralı kanallar içerikte mevcut değil.

Cihazda netflix, YouTube 720p olarak çalışıyor. Ayrıca blutv, bein connect, dsmart go gibi bir çok platforma da erişebiliyorsunuz.

Cihazı ve usb WiFi cihazını aşağıdaki linklerden satın alabilirsiniz.

Hiremco Turbo S10 Satın Al

Usb Wifi Satın Al

İnceleme videosuyla sizi baş başa bırakıyorum.

Uydu ve iptv özellikleri