Amlogic cihazları brick yapmak yani çalışmaz hale getirmek gerçekten çok zor bir işlem. Ancak donanımsal bir problem olursa cihaz çöküyor. Yazılımsal bir problem kolay kolay olmuyor. Bundan yola çıkarak elime geçen  ve sizlerin talep ettiği cihazlar ile ilgili çalışmalarım devam ediyor ve edecek. Şu an elimde bir abonemin özellikle istediği Techstorm i96 Prime cihazı var. Trident cihazına bakarak bunu hem daha kolay hem daha zahmetsiz bir biçimde hallettim. Gerekli dosyaları yazı sonunda bulacaksınız.

Techstorm i96 prime cihazını aşağıdaki linklerden satın alabilirsiniz.

Satın Al

Satın Al

Cihazın anakartı X96 max plus 100 modeliyle birebir aynı. Bu yüzden rom ararken zorlanmadım. Bunu ben cihazın içini açarak buldum fakat bunu yaptığım için cihaz garanti dışı kaldı. Sizin yapmanıza gerek yok. Ben tüm bilgiyi size vermiş oldum. Cihaza rom atmamış olanlar daha önceki videolarıma da bakabilir. Oldukça basit bir işlem. Bu cihazda av deliğine bir kürdan ya da benzeri bir cisim sokarak içerideki düğmeye basıyorsunuz. Basılı tutarak usb 3 slotuna usb to usb kablonuzu bağlıyorsunuz. Usb burning tool bunu otomatik olarak görüyor. Herhangi bir ekstra işlem yapmanıza gerek kalmıyor.

Rom dosyası ve gerekli programı aşağıdaki linklerden edinebilirsiniz.

Rom dosyası

Yükleme dosyası

Eğer takıldığınız bir nokta olursa yorum olarak yazabilirsiniz. Aşağıdaki videoyu izleyerek işlemleri kolayca halledebilirsiniz. Hepinize iyi seyirler