Beni tanıyanlar bilir rockchip işlemcileri çabuk bozulmasından ve performansları yeterli olmamasından dolayı hiç sevmem. Tek rk3399 işlemcisini seviyordum ta ki bu işlemciyi görene kadar. Rockchip orta seviye için gerçekten güzel bir işlemci üretmiş. Özellik g31 grafik yongasından bizi kurtarmasına çok sevindim.

S905x3 ile kıyaslandığında daha hızlı çalışıyor. Normalde hızı daha düşük görünmesine rağmen hem 64 bit çalışması hem de grafik yongasından dolayı bir adım önde. Ayrıca ilk defa bu tür bir cihazda bluetooth air mouse gördüm. O da ayrı bir detay.

Cihaz genel anlamda çok başarılı olmuş. Tam bir fiyat performans cihazı. 8 gb ramli olan versiyonu da mevcut fakat ekstra para vermenize gerek yok. 4 GB fazlasıyla yetiyor. Benim test ettiğim model 32 gb depolama 4 gb ram içeriyor. Fazlasıyla yetiyor. Ayrıca cihazda neredeyse hiç ısınma olmuyor. Tasarım olarak da gayet güzel. Sadece kumanda biraz daha kaliteli olabilirmiş.

Multimedya olarak fazlasıyla iyi. Bazı yerlerde av1 kodek desteklediği yazıyor ama öyle bir durum söz konusu değil. Oyun konusunda beklediğimden çok daha başarılı. Özellikle pubg mobile oyunu nvidia shield ve s922 cihazlardan sonra en iyisi diyebilirim. Root desteği gelirse gamepad, klavye ve mouse ile oynayabiliriz. İşte o zaman gerçekten tat verecektir. 

Cihazı satın almak için aşağıdaki linki ve kupon kodunu kullanabilirsiniz.

link: Satın AL

Kod: BG0edab6

15% indirim

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler