Yerli sermaye cihazlar piyasada artmaya başladı. Bunlardan biri de takipçilerimşn çok sorduğu Dreamstar markası. Markanın A4 ve A2 model cihazları var. Bugün A4 modelini inceleyeceğiz.

A4 modelinde S905x3 işlemci, 4 GB ram ve 32 gb depolama yer alıyor. Cihazda bluetooth yer alırken WiFi kısmında sadece 2.4 ghz frekansını görebiliyoruz. 5 ghz görmek isterdik. Bunlara ethernet girişi eşlik ediyor.

Cihazda mobil rom mevcut. Android tv versiyonu yer almıyor. Yanında 2 senelik ulusal kanal yayını ve air mouse destekli kumanda hediye olarak geliyor. Ayrıca yerli sermaye olduğu için firma cihazın 2 sene boyunca arkasında. Garantilik bir durum olursa rahatlıkla muhatap bulabilirsiniz karşınızda.

Multimedya konusunda en ufak problemi yok. Ufak boyutlu oyunları çok rahat bir biçimde çalıştırıyor. Bein connect, turkcell tv, Vodafone tv gibi uygulamaların mobil versiyonları çalışıyor. Android tv versiyonları çalışmıyor.

Satın Alma Linki – Buradan satın alabilirsiniz.

Markanın kendine özgü uygulamaları var. Bunlar iptv uygulamaları, uygulama marketi ve temizlik aracı. İptv uygulamaları gerçekten görsel olarak çok güzel tasarlanmış ayrıca hediye edilen kumandayla tam uyumlu çalışıyor. Uygulama marketinde ilk kurulumda gerekli olan tüm uygulamalar mevcut. Bazıları güncel olmasa da zamanla güncellenecektir. Temizlik aracı sayesinde de arkada çalışan uygulamaları ve önbellek dosyalarını tek tuşla temizleyebiliyorsunuz.

Özet olarak, cihazın netflix yüksek çözünürlük göstermemesi, WiFi 5 ghz olmaması, optik ses çıkışı olmaması negatif yanları. Kumanda uyumlu netflix olması, 2 yıllık yayın hediyesi, air mouse destekli kumanda hediyesi ve kendine özgü uygulamaları, 2 senelik garanti ve yerli sermaye olması pozitif yanları.

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler