Bir süreci olmazsa olmaz uygulama serimize ara vermiştik. Bomba gibi bir uygulamayla geri dönüş yapıyoruz. Aslında çoğu kişinin bildiği bir uygulama olsa da yeni cihaz alanlar bu uygulamayı bilmiyorlar.

Uygulamanın normalde bir çok fonksiyonu ücretli fakat vividapk sitesi bunu ücretsiz hale çevirmiş. Gerçekten inanılmaz kullanışlı bir uygulama. Sadece kumanda uygulaması olarak bakmamak lazım. Çünkü o kadar fazla özelliği var ki 3-4 uygulamanın yaptığı işi tek başına yapıyor.

Uygulamanın özelliklerinden bahsetmeden önce kurulum nasıl yapılıyor onu anlatayım. Öncelikle cihazınıza playstore üzerinden Zank Remote uygulamasını yüklüyorsunuz. Daha sonra ayarlara girip hakkında kısmından yapı numarasına 6 kere tıklıyorsunuz. Böylelikle geliştirici seçenekleri açılıyor. Geliştirici seçenekleri açıldıktan sonra yine aynı yerden ayarlar kısmından geliştirici seçeneklerine giriyorsunuz. Buradan usb hata ayıklama modunu aktif ediyorsunuz. Bu işlem bittikten sonra telefonunuza bizim depomuzdan yani bu linkten zank remote uygulamasını indirip kuruyorsunuz.

Telefonda işlem bittikten sonra hem cihazdan hem telefondan zank remote uygulamasını açıyorsunuz. İkisi eşleşiyor. Böylelikle kullanıma hazır hale geliyor.

Özelliklerinden bahsedecek olursak;

  • Mouse özelliği
  • Air mouse özelliği
  • Apk yükleme özelliği
  • Telefondan android cihazınızın ekranını görme ve kontrol etme özelliği
  • Cihazı kapatıp açma özelliği
  • Son kullanılan uygulamaları görme ve kapatma özelliği

Daha keşfedeceğiniz bir çok süper özellik mevcut. Şimdi sizi kurulum ve kullanım videosuyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler dilerim.