Özellikle oyun bilgisayarı kullananların aksesuarlara çok dikkat ettiklerini ve özenle seçtiklerini biliyorum. Çünkü ben de aynı şeyleri çokça yaşıyorum. Özellikle mouse klavye seçiminde bir çok model denedim.

İlk aldığım ve kullandığım model Microsoft markaydı fakat oyuncu serisi olmadığı için istediğim performansı alamadım ve kablosuz cihazlarla bu işin olmayacağını anladım. Çünkü oyunlarda gerçekten milisaniyenin önemi var. Microsoft klavyeden sonra Cooler Master’ın Devastator III serisi klavye mouse setini aldım. Yine tam olarak istediğim performansı alamadım.

En son Logitech G213 klavye ve Bloody ML160 fare satın aldım. İkisi de gerçekten güzel ve bu klavyeyi alana kadar Logitech kullanmaya devam ettim. Bu klavye çoğu kaynağa göre tam mekanik değil deniyor. Ama Blitzwolf gerçekten çok güzel bir tasarıma sahip minik bir klavye yapmış.

Satın alma linki https://ban.ggood.vip/WCez

Kupon kodu BGBWKB1

Tepkime süresi, 5 bluetooth cihaza bağlanabilmesi, led ışıkları, minimal tasarımı, bluetooth 5.0 olması, kablolu ve kablosuz kullanılabilmesi en büyük artıları. Eksileri ise numpad yani sağ numara kısmının olmaması, yarı mekanik olması (bu söylenti tam bilgim yok) Bilgisayar için yazılım indirmesini buradan yapabilirsiniz.

Klavyeyi hem telefonlarla, hem tabletlerle, hem tvboxlarla hem de bilgisayar ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sizleri inceleme videosu ile baş başa bırakıyorum. Umarım beğendiğiniz bir video olur. Bu tür videoların devamı da gelecek. Hepinize iyi seyirler dilerim.