Mi firması biliyorsunuz her yere elini attı. Elini atmadığı yer kalmadı diyebiliriz. Normalde bir işte iyi ol, ama en iyisi ol derler. Mi firması bu sözü her dalda gerçekleştiriyor. Ne yaparsa gerçekten en iyisini yapmaya çalışıyor ve çoğunda başarıyor da. Bu yazımızda ve videomuzda Mi firmasının alt markası olan Redmi markasının AC2100 model routerını inceledim.

Daha önce incelediğim Keenetic Extra kadar iyi olduğunu söyleyebilirim. Kurulum aynı Keenetic kadar basit. Kendi uygulaması üzerinden ya da wifi üzerinden bağlanıp açılan arayüzden hızlıca kurulum yapabiliyorsunuz. Tek sorun eğer uygulama ile yapmazsanız çince arayüz ile yapmanız gerekiyor. Çince arayüzden nasıl kurulum yapıldığını da videoma ekledim. Bu arada Keenetic gibi cihazı kontrol edebildiğiniz bir yazılım var fakat bölgesel farklılıklardan dolayı tam olarak çalışmıyor galiba ya da ben beceremedim. Ama izlediğim videolarda bu uygulama çok güzel çalışıyor. Redmi AC2100e bağlı tüm cihazları görebiliyorsunuz, sınırlar koyabiliyor ya da engelleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde cihazın güncellemelerini de bu uygulama üzerinden yapabiliyorsunuz.

Ürünü 11.11 indirimlerinden uygun fiyata alabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki indirim kodunu da kullanabilirsiniz.

https://ban.ggood.vip/VS3w

İndirim kodu:BGN138TR

11.11 İndirimleri

https://ban.ggood.vip/VS57
https://ban.ggood.vip/VS5a

Kutu içeriği, kurulum ve hız testlerine videomdan bakabilirsiniz. Gerçekten sizi fazlasıyla memnun edebilecek bir cihaz.