Uzun zamandır elimde tanıtılmayı bekleyen Rii Mx8  kumandayı sonunda sizlerle buluşturuyorum. Nordica AM6 her zaman benim için değişilmezdi fakat bu kumanda gerçekten en az Nordica kadar başarılı. Artı yönleri de eksi yönleri de var elbette.

Rii Mx8’i bu kadar farklı kılan ortasında yer alan scroll. Scroll nedir? Kullandığınız farelerdeki orta kaydırma tuşu. Bunun sayesinde öcellikle tvboxlarda kullandığınız mobil uygulamalarda çok rahat etmenizi sağlıyor. Ayrıca üst tarafta yer alan renkli tuşlar ve power tuşu öğrenebilir modda. Yani toplamda 5 tuş kızılötesi öğrenme yapabiliyor.

Air mouse özelliği çok etkili bir biçimde çalışıyor. Diğer kumandalarda olmayan cursor hız ayarı da mevcut. Bu ayar sayesinde mouse hızını ayarlayabiliyorsunuz. Dezavantajlarına gelecek olursak bluetooth ve klavye olsa gerçekten vazgeçilmez bir kumanda olurdu. Bu haliyle de vazgeçilmez kumandalar arasında yerini alıyor.

Daha öne Nordica Am6 ile ilgili bir video çekmiştim ve en beğendiğim kumandanın o olduğunu söylemiştim. Şu anda yerini Rii Mx8’e bırakmış oldu.

Kumandayla ilgili yabancı forumlardan gördüğüm fazla pil tükettiğiyle ilgili fakat iyi marka pillerle sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Bu kumandaya özel olarak bir video hazırladım. Bir kumanda karşılaştırma videosu da gelecek. Çok vakit bulamadığım için sürekli ertelemek zorunda kaldım bu videoları ama yakın zamanda yayınlamış olacağım.

Kumandayı aşağıdaki linkten ya da üyelerimizin satış yaptığım telegram adresinden bulabilirsiniz. İkisinin bağlantılarını da aşağıya bırakıyorum.

Satın alma linki

Telegram Satış Kanalı

Şimdi sıra inceleme videsounda. Hepinize iyi seyirler.