Gamesir gerçekten bu işi bilen bir firma. Çok güzel gamepad çeşitleri mevcut. Ben neredeyse hepsini kullandım. Gamesir G5 sadece bir gamepad değil. Ayrıca battledock.

Battledock ne diye soracak olursanız. Klavye mouse bağlanan ve bu bağlantıyı bluetooth ile veren cihaz demek. Peki bu ne işe yarayacak? Bunun sayesinde gamepadinize kablosuz klavye mouse bağlayarak onları da bluetooth olarak kullanabilirsiniz.

Battledock özelliğini kullanabilmek için gamepadin sol kol tutacağını aşağı doğru çekince bir usb slotu ortaya çıkıyor. Oraya alıcıyı taktıktan sonra gamepad Mode kısmından gerekli ayarı yapıp istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu gamesir G5 in en ayırt edici özelliği. Bu arada her klavye mouse çalışmıyor. Bilinmedik markalar sorun yaratabilir. Ben Logitech ve Microsoft denedim. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Gelelim gamepad kısmına. Sağ tuşlar tamamen dokunmatik bir yüzeyden oluşuyor. Ayrıca o kısım mouse moduna aldığınızda touchpad görevi görüyor. Her şey düşünülmüş gerçekten.

Gamepad de bluetooth ile bağlantı sağlayabiliyorsunuz. Bluetooth olursa kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.  Ayrıca telefonla kullanmak için uygulaması da mevcut. Bu uygulamayla Pubg mobile gibi oyunları da gamepad ile oynayabilirsiniz. Tam 33 farklı fonksiyona sahip tuş mevcut. 3,5 – 6 inç telefonlara uygun bir telefon alanı mevcut. 

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan bir soru olursa yorum olarak yazabilirsiniz. Ayrıca videonun üstündeki linkten gamepad siparişini verebilir, kupon koduyla indirimli sahip olabilirsiniz. Hepinize iyi seyirler.

Ürün linki – https://ban.ggood.vip/VE6G

Kupon kodu – BGGSG5