Neredeyse her gün karşılaştığım bu sorunun cevabını daha önce buldum fakat depo kurulumları ve kendi günlük hayatımın yoğunluğundan dolayı video çekememiştim. Sonunda uygun bir vakit buldum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.

Uygulama gerçekten çok başarılı. Mouse ve sesli Google arama özelliği de mevcut. Mouse desteği özellikle Android’in kendi official remote uygulamasından ayıran en büyük etken. Mouse kullanmak istemeyenler için de yönlendirme tuşlarına yer verilmiş. Daha bir çok ek özellik var fakat bunlara değinmeyeceğim. Siz kullandıkça keşfedersiniz.

Ben size uygulamanın nasıl kurulduğunu anlatayım. Google play storeda stabil olarak bulunan uygulamaları depoya atmıyorum. Bu yüzden uygulamayı Google play store üzerinden indirebilirsiniz. Uygulamanın ismi Android box remote. Uygulamayı hem telefonunuza hem cihazınıza kurun.

Kurulum bittikten sonra uygulamayı bir kere açın. Gelen izin isteklerini kabul ettikten sonra cihazın ayarlar kısmına gelin. Buradan uygulamalara girin en altta özel izinler var. Buradan diğer uygulamaların üstünde göster seçeneğine gelin ve Android box remote uygulamasına izin verin.

Bu işlemden sonra tekrar ayarlara girin. Erişilebilirlik kısmına gelin ve Android box remote uygulamasını aktif edin. Zaten altta running diye bir yazı gelecek. İşlem bitti.

Şimdi telefonunuzdan uygulamayı açın. Herhangi bir tuşa basın. Aramaya geçecek uygulama. Buradan cihazınızı seçin ve kumandanızı kullanmaya başlayın.

Alt tarafa kurulum videosunu bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler.