Hiremco yeni S905x3 cihazlarıyla Android tv box piyasasında yerini sağlamlaştırmaya geliyor. 3 cihaz ile birlikte piyasaya tekrar yön vermek isteyen Hiremco firması, hepimizi dinleyerek istediğimiz neredeyse tüm özellikleri cihazlara koymuş. İlerleyen zamanlarda da istediğimiz daha nice özellikler güncelleme ile gelecektir.

Bu 3 cihazın da işlemcisi S905x3. Bu işlemciden gücünü alan cihazlarda 2 gb ram 16 gb depolama, 4 gb ram 32 GB depolama ve 4 gb ram 64 gb depolama seçenekleri yer alacak. Tabi ki fiyatları da buna göre değişecektir. Cihaz piyasaya bu hafta itibariyle çıkacak diye düşünüyorum.

Elimde şu an Nitro S2+ cihazı var. Bu cihazı incelediğim de gözüme çarpan özellikleri sizlerle paylaşayım. Öncelikle tüm cihazlarda aynı özellikler olup depolama ve ram farkı mevcut. Ekstra bir farklılık var mı onu piyasaya çıkınca anlayacağız. Nitro S2+ ve diğer cihazlarda 5 ghz WiFi desteği, bluetooth ve root açma kapama özellikleri var. Ayrıca arkaplanda çalışan uygulamaları görme ve kapatma özelliği de eklenmiş.

Cihaz oldukça stabil çalışıyor. Netflix lisansı yok. Bunun haricinde bir eksiğini görmedim.

Cihaza otomatik uygulama başlatma ve kumandadan numerik tuşlara uygulama atama gibi özellikler eklenmiş ve bu özellikler oldukça kullanışlı.

Kumandaya gelecek olursak tasarımı benim gerçekten çok hoşuma gitti. Piyano Black bir tasarım mevcut. Sıradan Android tv box kumandalarından farklı bir kumanda yapılmış.

Şimdi sizleri video ile baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.