Magicsee uzun zamandır dikkatimi çeken bir firma. Ürünlerini bir türlü denemek kısmet olmamıştı. Sonunda N5 Max cihazının siparişini verdim ve 21 lira vergi ödeyerek teslim aldım.

Cihaz S905x3 işlemcili, 4 GB ram, 32 gb depolamaya sahip. Çift kanal WiFi yanında bluetooth özelliği de yer alıyor. Ayrıca cihazın arayüzünde alt ve üst bar mevcut.

Ugoos markasından hatırlayacağınız özel ayar menüsü Magicseede de görüşüyor. Bu özellik sayesinde root açıp kapatabildiğiniz gibi cihazın bazı özelliklerini üst barda görme şansınız oluyor.

Cihazın performansı genel olarak güzel. Kumandası standart kumandaların dışında bir tasarıma sahip. Pubg mobile açıyor fakat her S905x3 de olduğu gibi performans vermiyor. Diğer basit oyunları rahatlıkla çalıştırıyor. Cihazın multimedya konusunda herhangi bir sorunu yok. Sadece çok yüksek bitrate 4k videolarda takılma oluyor. Düşük bitrate 4k videoları rahatlıkla çalıştırıyor. Netflix 480p çözünürlükte oynatıyor.

Cihaz Android tv için geliştirilmiş uygulamaları çalıştırıyor. Bu oldukça güzel. Mesela turkcell tv+ son Android tv versiyonu sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Performansı da gerçekten çok iyi. Mi box s ile kıyaslandığında en az 2 kat hızlı performans gösteriyor.

Cihazı banggooddan sipariş verdim. Siz de aşağıdaki link ve kuponu kullanarak indirimli olarak satın alabilirsiniz.

 

#summerprimesale

Ürün linki
https://ban.ggood.vip/Uv1U
KUPON : BGY2326
Promosyon satışlar
https://ban.ggood.vip/UxKm
Ürün fırtınası
https://ban.ggood.vip/UxZ

Sizleri inceleme videosu ile baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan soruların cevabını umarım bu videoyla bulursunuz.