Mi box şu anda Türkiye’de an çok satılan Android tv box olma özelliğini koruyor. 2018 yılında piyasaya çıkan ürün, aradan 2 yıl geçmesine rağmen ülkemizde popülerliğini korumaya devam ediyor.

Bunun sebebi gerçekten çok iyi olduğundan değil. Alternatifi olmamasından dolayı. Diyeceksiniz ki piyasada bir sürü Android tv box var. Nasıl alternatifi yok? Google ve Netflix sertifikalı olarak ülkemizde satılan tek model Mi box S. Farklı ithalatçıların getirdiği modellerde var fakat ya garantisi yok ya da sertifikaları.

Peki mi box 2020’de hala alınır mı? Evet hala alınabilir. Çünkü alternatif yok. Eğer Netflix’i yüksek kalitede izlemek istiyorsanız mi box s ve yurtdışından gelen Amazon fire stick cihazları hariç alternatif yok. Eğer Amerika’ya sürekli gidip gelen bir tanıdığınız varsa ya da siz gidip geliyorsanız orada bir çok alternatif cihaz mevcut. 

Mi box s yerine Km1 tercih edilebilir mi? Eğer Netflix ile bağınız kuvvetli değilse tabi ki tercih edilir. Km1’in özellikleri Mi box s’e göre kat kat üstün. Netflix dışında. Netflix şu anda 1080p çalışsa da gelecek zamanlarda ne olacağı tam olarak belli değil. 

Mi box s almaya karar verdiyseniz ve kurulum yapacaksanız, aşağıdaki videoyu izleyerek kısa sürede kurulumu yapabilirsiniz ayrıca cihaza alabileceğiniz alternatif kumanda, gamepad ve ethernet modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hepinize iyi seyirler. Umarım videoyu beğenirsiniz.