Mi box çıkalı uzun yıllar oldu ve hala yerine yeni bir cihaz çıkarmadı. Aynı cihazdan elde ettiği gelir o kadar fazla ki yeni cihazla uğraşmak niyetinde değil gibi görünüyor. Mecool da bunu fırsat bilip yeni cihazına güvenlik sertifikalarını da dahil edip ortaya mükemmel bir cihaz çıkarmış. Mecool Km1.

Peki bu cihazın diğerlerinden farkı nedir? Google lisanslı olması en büyük farkı. Google lisanslı olduğu için orjinal Android tv işletim sistemiyle geliyor. Netflix ise Full HD çözünürlüğe sahip. Netflix isteyenler için çok kısıtlı alternatifler mevcuttu. Bunlar arasına Mecool Km1 de geldi.

Peki mi box ya da amazon fire stick yerine neden bunu tercih etmelisiniz? Çünkü bu cihazda mi box da olan işlemcinin 3 katı performans gösteren bir işlemci mevcut. Ayrıca mi box gibi hafıza ve rami kısıtlı değil. 16 32 64 gb sürümleri mevcut. Bütçenize hangisi uyarsa onu alabilirsiniz.

Şu an içinde bulunduğunuz 26 Nisan 2020 tarihinde Mi box fiyatı 450 liraları buldu. Mecool Km1 in 4/64 versiyonunu 550 lira civarına satın alabiliyorsunuz. Hem 3 kat daha performanslı işlemci, hem daha fazla ram hem daha fazla depolama.

Gelelim Mecool Km1 in genel özelliklerine. S905X3 işlemci mevcut. Buna 4 GB Ddr3 bellek eşlik ediyor. HDR desteği mevcut. YouTube ve amazon Prime videoda 4k desteği mevcut iken Netflix de 1080p desteği var. 2.4 ve 5 ghz WiFi desteği mevcut. Google asistan aktif. Arkasında da Mecool gibi büyük bir firma var.

Şimdi sizi inceleme videom ile baş başa bırakıyorum. Gerçekten hepimiz için çok güzel bir alternatif oldu bu cihaz.