Hiremco firması güzel ürünler çıkarmaya devam ediyor. Bu sefer karşımıza akıllı kumandalarıyla çıktı. Air Mouse destekli, bataryalı, nano alıcılı akıllı kumandalar uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

3 adet akıllı kumanda piyasaya süren Hiremco, yeni gelecek ürünlerin de aslında sinyalini veriyor. Ayrıca gelişmeye ve teknolojiyi takip etmeye devam edeceğiz mesajı veriyor. Piyasaya sürülen akıllı kumandaların fiyatı 79,99, 99,99 ve 129,99. Fiyat yükseldikçe cihazların fonksiyonelliği artıyor.

HIREMCO FLY1

Ön tarafında basit fonksiyonların yer aldığı kumandamızın arka tarafında klavye bizi karşılıyor. Air mouse özelliği olan, bataryalı ve nano alıcılı bir kumanda. Fiyat olarak en uygun olan ürün. Ayrıca tvbox dışında, pc ve akıllı tvlerde de kullanma şansınız var.

Fiyat 79,99 TL

 

HIREMCO FLY2

Ön tarafında bol bol tuşun bulunduğu kumandamızın fonksiyonları çok fazla. Işıklı, klavyeli, bataryalı ve nano alıcılı cihazın fiyatı 99,99 TL. Ayrıca çekilişimize katılarak bu kumandayı kazanma şansını yakalamak için youtube videomuzu buradan izleyebilirsiniz. 

Fiyat 99,99 TL

HIREMCO FLY3

Hiremco Fly3 akıllı kumandası size bambaşka bir deneyim sunuyor. Ön tarafında ışıklı klavye ve ışıklı panel yer alan kumandanın arka tarafında büyük ve akıllı bir touchpad yer alıyor. Benim en çok beğendiğim model bu oldu diyebilirim.

Fiyat 129,99 TL

Özetle kumandaların hepsi de hakkını fazlasıyla veriyor. Bir kumandadan beklentiniz ne olabilir ki zaten? Çok başarılı ve uygun fiyatlı kumandalar. Çekilişimize ve Telegram grubumuza katılmayı unutmayın.

Sizleri videomuz ile baş başa bırakıyorum.