Mkvod aslında çok eski bir uygulama fakat çoğu kişini hala uygulamayı bilmiyor. Mkvod Türk yapımı bir uygulama ve gerçekten yapanların ellerine kollarına sağlık. Mükemmel bir uygulama.

Ne işe yaradığından bahsedeyim. Tıkla izle film ve dizi sitelerinden veritabanını çekiyor. Böylelikle film ve dizileri reklam olmadan izleyebiliyorsunuz rahatlıkla. Ayrıca içinde çocuklar için animasyon bölümü ve belgesel meraklıları için belgesel bölümü mevcut. İptv bölümünden ise ulusal kanalları hd kalitesinde izleyebilirsiniz.

Kodi ve vavoo gibi uygulamalardan bu şekilde yararlanmak için eklentilerle uzun süre cebelleşmeniz gerekiyor. Ama MKVOD sizi bu dertten kurtarıyor. Aslında bir nevi Turkvod uygulaması gibi düşünebilirsiniz. Bir cihaz alınca mutlaka yüklenmesi gereken uygulamalar arasında 1. sırada yer alıyor bu uygulama.

Ayrıca uygulama içinde tek bir kaynak yok. Bir çok kaynak var. Hangisinde sağlam ve görüntü iyiyse ondan izleyebilirsiniz. Uygulama hem telefon hem tvbox ile rahatça çalışıyor. En kalitesiz tvboxda bile rahatça kullanabilirsiniz.

Ufak bir detay vereyim. Eğer tvbox veya telefonunuz düşük özellikte ise ayarlardan player seçeneğini lite yapıp sorunsuzca kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kullanıma ilgili bir kaç detaydan bahsedeyim. Önce bir film seçtiniz. Filmin kaynakları karşınıza çıkıyor. Kaynağı seçtikten sonra o kaynaktaki çözünürlükler karşınıza çıkıyor. Çözünürlüğü de seçtikten sonra filminizi reklamsız biçimde izleyebilirsiniz.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Ayrıca takıldığınız yer olursa yorum kısmından yazabilir ya da Telegram grubumuza katılabilirsiniz.

Uygulamanın kendi sitesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın sitesinden tanıtım yazısı

 MKVOD LG Smart TV lerde ve android cihazlarda kullanılan oldukça geniş özelliklere sahip bir iptv ve video on demand (isteğe bağlı video izleme) uygulamasıdır. MKVOD sayesinde LG Smart televizyonunuzdan istediğiniz dünya televizyonunu iptv özelliği sayesinde internetten hd kalitesinde izleyebilir ve istediğiniz film, belgesel, dizi, müzik ve diğer bir çok videoya istediğiniz an ulaşabilirsiniz.

MKVOD ile artık smart televizyonunuzun gerçekten smart olduğunu hissedeceksiniz. MKVOD içeriği portal sahipleri tarafından internette bulunan linklerin paylaşıldığı bir platformdur. Paylaşımlar ve güncellemeler portal sahipleri tarafından gönüllü olarak yapılmaktadır. Paylaşılan linkler internette bulunabilen iptv ve embed linklerden oluşmaktadır. Ayrıca kendinizde bulduğunuz linkleri local bölümüne ekleyerek veya online favori ekleme özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.

Şuan için MKVOD uygulaması lg televizyonların NetCast ve WebOS modellerinde, android cihazlarda çalışmaktadır.
MKVOD dışında LG smart tvlerde çalışan MKIPTV ve MKTUBE uygulamalarınıda deneyebilirsiniz.