Homatics Box Q cihazını o kadar fazla kişiye tavsiye ettim ki video gelmeden bir çok kişi aldı ve kullanıyor. Herhangi bir şikayette duymadım. Cihaz özellikle geçenlerde yapılan indirimle tam bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıktı. Beni takip edip o zaman alanlar gerçekten çok şanslı. Şimdi fiyatı yükselse de hala fiyat performans ürünü diyebilirim.

Gelelim cihazın kısaca özelliklerine. Cihaz tam lisanslı yani Netflix gibi sertifika isteyen uygulamalar yüksek çözünürlükte çalışır sorunsuz bir şekilde. Mi box’tan ucuz olmasına rağmen cihazın işlemcisi Mi Box’tan üstün. S905x3 işlemciye 2 gb ram ve 8 gb depolama eşlik ediyor. Ayrıca Dolby audio ve Dolby atmos desteği de mevcut. Depolamayı az diyen arkadaşlar yine çıkacak tabi ki. Ama belli başlı uygulamalar kullanan kişiler için fazlasıyla yetecektir. Yetmediği yerde de usb bellek kullanabilirsiniz.

Cihazın kumandası da Google referans kumandasıyla aynı sayılır. Ufak tefek artıları mevcut. Ayrıca gerçekten çok estetik bir kumanda.

Cihazın adaptörü 12v, normalde by tür cihazlarda 5v adaptör olur. 12v olmasının sebebi bir adet usb c girişi mevcut. Bir giriş ileride çeşitli aksesuarlar ile desteklenecektir. Daha önce bu tür bir uydu alıcısı görmüştük.

Son olarak cihazı alırken garanti konusunda sorun yaşamamak için Techstorm firmasından almanızı tavsiye ederim.

Satın alma linkleri

n11

gittigidiyor

hepsiburada

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler