Yeniden bahar geliyor. Banggood, “Yenileri Keşfet, Eğlenceyi Keşfet” sloganıyla  Banggood Spring Trendy Festival i adlı büyük bir kampanya başlatıyor. 28 Şubat’tan başlayarak, %70’e varan kesintisiz indirimler 26 Mart’a kadar sürecek. Xiaomi, Blitzwolf ve POCO dahil olmak üzere en değerli markalardan milyonlarca yeni ürün, şok edici derecede düşük bir fiyata piyasaya sürülecek. Dahası, en çok satan ürünlerin indirimleriyle daha fazla eğlenceyi keşfedebilirsiniz. Canlanma ve enerji için en iyi plan hazır. Küçük bir bütçeyle neler yapabilirsiniz bakalım.

Satışlara Genel Bakış

İndirimleri kaçırmamanız için indirim günlerini hakkında bilgi vereyim.
Isınma dönemi 9-16 Mart arasında olacak. Böylece Kupon fırsatlarına göz atarak daha fazla indirim toplamaya başlayabilir, 999.999 $’lık kupon yağmuruna katılarak alışveriş kuponları alabilir,  çekiliş ile bu ürünlerden birini (örn: POCO M4 Pro 5G ve UMIDIGI BISON X10 Pro) veya Money Box oyununu oynayarak bazı indirimler kazanabilirsiniz.
16 Mart – 22 Mart arasında, bir dizi kategori anlaşması, öne çıkan satışlar ve bir çok ürün lansmanı yapılacak. Erken kayıt fiyatları 16 Mart’tan 18 Mart’a kadar uygulanacaktır.
23 Mart’tan 26 Mart’a kadar tüm ürünler en düşük fiyatlara düşecek. POCO’nun süper yeni sürümleriyle ve 0,01 $’lık ön ödeme gibi rakipsiz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Banggood Bahar Trendy Festivali’nin Erken Fırsatları
Yeni Çıkan Fırsatlarda Yenileri Keşfedin
Banggood İlkbahar Trend İndirimi’nde daha fazla yeni ürün keşfetmek için, akıllı elektronikten RC oyuncaklara kadar çeşitli en son ürünlerin ve yeni ürün sürümlerinin sunulacağı Yeni Çıkan fırsatlara bakalım. Örneğin, 90Hz AMOLED Ekran, 6nm Snapdragon 680 işlemci ve 33W Pro hızlı şarj özelliğine sahip tamamen yeni Xiaomi Redmi Note 11, yalnızca 179 $ fiyatla satışa sunulacak. 8K ESC Çift Kamera ve 360° Engelden Kaçınma özelliğine sahip XKJ K911 Max 5G WIFI RC Drone, harika anılar çekmenize ve açık hava etkinlikleri için uçmanın keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan en iyi çekim ve istikrarlı uçuş deneyimini bu ürün ile yakalayacaksınız. Sadece 85.99$’a satış yapılacak. ADO D30C Elektrikli Bisiklet, 90 km ultra yüksek dayanıklılık ve yüksek hızlı dişli fırçasız motora sahip, size en iyi uzun mesafe off-road sürüş deneyimini sunuyor. Bu nedenle, açık hava sürüşü için yeni bir bisiklet almayı planlıyorsanız, bu sizin için iyi bir seçim olacaktır. Isınma döneminde sadece 1509.99$’a alabilirsiniz. Ayrıca Bmax i10 Pro Android Tablet, KOSPET TANK M1 Smartwatch, DWH E31 600mm J3 FireBird RC Airplane vb. gibi daha fazla yeni ürün piyasaya sürülecek. İndirim ilerledikçe daha fazla yeni ürünün gelecek. Daha fazla bilgi için burayı kontrol edin.

Tasarruf ürünleri https://ban.ggood.vip/11fzp

Yeni ürünler https://ban.ggood.vip/11fzq

Marka günü https://ban.ggood.vip/11fzr

Kuponlar https://ban.ggood.vip/11fzs