Daha önce Keenetic’in 2 modelini daha incelemiştim. Keenetic Hero DSL bunlara göre daha yeni ve daha gelişmiş bir model. Keenetic markasının modelleri gerçekten çok başarılı ve kullanıcı dostu. Özellikle Keenetic markasının bazı kişiler tarafından acımasızca eleştirildiğini görüyorum ve bunun gerçekten haksız olduğunu düşünüyorum. Keenetic neredeyse ilk çıktığından beri, hem kendim hem de etrafımdakiler tarafından kullanılıyor ve daha problem yaşayan olmadı. Eğer markayla ya da ürünle ilgili kötü bir yön görsem ben zaten mutlaka bunu dile getiririm.

Gelelim ürünümüz Keenetic Hero DSL’e. Ürün gigabit portlarıyla ve işlemcisiyle dikkat çekiyor. Yüksek işlemcisi sayesinde en ufak performans sorunu yaşatmıyor. Wifi çekim gücü çok iyi. Ayrıca Keenetic’in kendine has arayüzü sayesinde hem ayar yapmak hem de kurulum yapmak oldukça basitleşiyor. Ax1800’lü modeller gelince daha da güzel performanslar göreceğimize inanıyorum. Cihazda yer alan 2 adet usb portu var. Bunlardan bir USB 3.0 diğeri ise USB 2.0 Bu portlar sayesinde ortak bir dosya serveri ya da ortak bir yazıcı kurabilirsiniz. Böylelikle işiniz kolaylaşmış olur. Özellikle tvbox sahipleri dosya serveri sayesinde rahatlıkla apklarını diğer cihazlarla paylaşabilirler.

Keenetic modemler arasındaki farkları aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.

Keenetic Hero DSL modemi aşağıdaki bağlantılardan satın alabilirsiniz

Satın al

Satın al

Satın al

Ayrıca Keenetic markası kullanıcılarının oluşturduğu çok başarılı bir telegram grubu mevcut. Özellikle Kemal Yerebakan’a buradan da teşekkür ediyorum. Her takıldığım konuda saat fark etmeksizin elinden geleni benim için yaptığı için minnettarım. Telegram grubuna aşağıdaki linklerden katılabilirsiniz.

Keenetic Türkiye Telegram Grubu

Keenetic Türkiye Telegram Grubu 2

İnceleme videosu ile sizleri baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.