#Banggood 11.11 Shopping Festival 2021

Dünyaca lider mağaza olan Banggood, dünyanın en büyük alışveriş festivalini kutlamak için yılın en büyük indirimini başlatacak. 1 Kasım’da başlayan Banggood 11. 11 Alışveriş Festivali, ısınma bölümüyle başlayacak ve 12 Kasım’a kadar devam edecek. 11.11 İndirimi sırasında, yılın en büyük tasarrufunu elde etmenize yardımcı olmak için %70’e varan büyük indirimler ve milyonlarca bonus sunulacak. Bunun da ötesinde, Xiaomi dahil birçok marka anlaşması sayesinde yılın en düşük fiyatlarına ulaşacak. Bunu kaçırmayın. Şimdi aşağıda en iyi indirimlerle ilgili ipuçlarını alalım.

Yukarıda belirtildiği gibi, Banggood 11.11 İndirimi iki döneme yayılacaktır. Isınma dönemi, bir dizi erken anlaşmayı kapsayacak şekilde 1 Kasım’dan 9 Kasım’a kadar sürecek. Böylece, bazı erken fırsatlar satın alabilir ve neye ihtiyacınız olduğuna göz atabilirsiniz. Bunları sepetinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca, indirimde daha fazla tasarruf etmenize yardımcı olabilecek daha fazla indirim almak için bazı kuponlar toplamalı ve oyunlar oynamalısınız.

Asıl indirimler ise 10 Kasım’dan 12 Kasım’a kadar sürecek. O zaman ki tüm ürünlerin en düşük fiyatlara ulaşacağını ve 0,01 ABD Doları ile Akıllı Telefon Fırsatları gibi daha şaşırtıcı tekliflerin sağlanacağını belirtmekte fayda var. Bunu kaçırmayın.

 

Banggood 11.11’de Erken İndirimler Kaçırmamalısınız

 

Depozitolu İndirim:  1 Dolar depozito ile %70’e varan indirimler yakalayı

En değerli markaların en çok satan satıcıları için Tasarruf Mevduat İndirimi’ni kaçıramazsınız. Xiaomi, Eachine ve Blitzwolf gibi birçok küresel marka burada en iyi fırsatları sunacak. İstek listenizdeki öğelere göz atmaya başlayabileceğiniz 28 Ekim’den itibaren tasarruf mevduatı satışına erken erişilebileceğini belirtmekte fayda var. Buradaki destansı tasarrufları elde etmek için, büyük indirimli fiyatlar için 1 veya 3 dolar yatırmanız ve 10 Kasım ile 12 Kasım arasında son ödemeyi tamamlamanız gerekiyor. Bunların yanı sıra birçok büyük isim burada olacak. Şimdi burayı kontrol ederek burada daha şaşırtıcı öğeleri keşfedin.

11.11 Süper İndirim: Yeni Gelenler ve Çok Satanlar için En İyi Fiyatlar %70’e Varan İndirimler

Banggood Double Eleven Sale’in sunacağı indirimlerin ne kadar cazip olduğuna daha yakından bakmak için 11.11 Süper İndirim sayfasını kontrol edebilirsiniz. 1 Kasım’dan itibaren satışa sunulacak. Burada yeni gelenlerde %55 ve çok satan satıcılarda %70 indirim bulacaksınız. Örneğin, Topshak TS-PW1 Fırçasız Darbeli Anahtar ve Xiaomi mi band 6 gibi popüler satıcılar yalnızca 65,99 ABD Doları ve 42,99 ABD Doları’ndan satışa sunulacak. Size akıllı bir pişirme yöntemi sunan BlitzHome BH-AF2 Akıllı Hava Fritözü sadece 85,99$’a satılıyor. Bunun da ötesinde, en iyi fırsatların yanı sıra, bazı ürünler için 7 günlük teslimat hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Satış indirimleri ve avantajları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu sayfayı kontrol edin.

Büyük Tasfiye Satışı: En Uygun Fiyatlar Burada

Gerçek bir pazarlık için, ürünlerin en düşük fiyata geleceği Süper Gümrükleme İndirimini kaçırmamalısınız. En etkileyici olanı, buradaki öğelerin çoğunun 9,9 dolarlık Snap up ve Flash fırsatlarında mevcut olacak olmasıdır. Örneğin, Eachine E016F, size yalnızca 9,9 dolardan hizmet vermek için Snap up satışında olacak. Ayrıca, Çoklu teklif adı verilen özel fırsatlara da hayran kalabilirsiniz. Burada ne kadar çok satın alırsanız, o kadar çok tasarruf edersiniz. Örneğin, depolama için sahip olunması gereken bir ürün olan KING DO WAY 4PC Giysi Saklama Çantası, daha fazla satın alma için yalnızca 7,99 ABD Doları fiyat etiketi ile gidecek. Daha fazla ürün için lütfen burayı kontrol edin.

 

Marka Fırsatları: All Star Marka İndirimleri

Banggood 11.11 alışveriş festivali sırasında, Banggood size benzeri görülmemiş marka indirim şölenini gösterecek. Yıldız markaların indirimleri yılın zirvesine çıkacak. Örneğin, Xiaomi, Bliztwolf ve Eachine %46, %57 ve %37 indirimler sunacak. Orada daha büyük isimler de bulacaksınız. Şimdi onlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için burayı kontrol edin.

Aşağıdakileri Kontrol Ederek Daha Fazla İndirim Kazanın

Kupon Fırsatları: Burada marka kuponları, kategori kuponları ve ürün kuponları bulabilirsiniz. Sayfa 1 Kasım’dan itibaren kullanıma sunulacak ve ardından satın alma işleminiz için kupon toplayabilirsiniz.

999,999 $’lık Yağmur: Yardım yağmuru, 11.11 alışveriş festivalinin her satış sayfasında mevcut olacak. 1 Kasım’da başlayacak. Burada kazandığınız tutarları, indirim sırasında istediğinizi satın almak için indirim olarak kullanılabilirsiniz. 999$’a kadar kupon mevcut olacak. Ne kadar çok ödenek alırsanız, o kadar çok tasarruf elde edersiniz.

Ortaklık Kampanyası İpuçları: 6.000 $

Banggood partnerleri için, 1 Kasım’dan 28 Kasım’a kadar iki satış ortağı avantajı elde etmek için Satış Ortağı Kampanyasına katılabilirsiniz.

Kazanabileceğiniz toplam tutar, etkinlik sırasında aldığınız bonuslar ve ortaklık komisyonlarıdır. Şimdi daha fazla bilgi için buraya göz atın

Bonuslar nasıl alınır:

  1. 1 Kasım’dan 28 Kasım’a kadar günlük check-in yaparak daha fazla bonus kazanın.
  2. Hit Satış Büyüme Bonusu: 23 Kasım – 28 Kasım arasında, bağlı kuruluş satışlarınızı artırarak bonus kazanabilirsiniz. Ne kadar çok satış yaparsanız, o kadar çok bonus alabilirsiniz.
  3. Bonus dönemi boyunca (10 Kasım – 12 Kasım ve 23 Kasım – 28 Kasım arası), tüm ortaklar sipariş tutarlarına göre farklı EBM bonusları alabilirler. Hem Double 11 hem de Black Friday’de 300$’a kadar EBM bonusu mevcut olacak.

Daha fazla komisyon nasıl alınır:

  1. 10 Kasım’dan 12 Kasım’a kadar %1’lik komisyon artırma ile sınırlı kotalı ürünleri yakalayarak daha fazla komisyon alın. Sadece 40 kota mevcut!
  2. Ne kadar çok satış yaparsanız, o kadar çok komisyon alabilirsiniz.

No.2: Bağlı Kuruluş Onur Listesi

Onur listesi, 8 Kasım – 28 Kasım tarihleri arasında online olacaktır. Sıralama yeni müşteri sayısına göredir, daha fazla yeni müşteri getirirseniz daha yüksek bir sıralama elde edersiniz. Listemizde yer alan kişiler kupa ve Banggood Tişörtleri alabilirler.

Yukarıda bahsedilen etkinlikleri kaçırmamak için lütfen buraya tıklayarak aramıza katılın.

Banggood 11. 11 Alışveriş Festivali, en iyi fırsatlar çok yakında geliyor. Sadece tasarruf elde ederek Noel alışveriş planlarını gerçekleştirmek isteyen çevrimiçi alışveriş yapanlar için sadece en iyi zaman değil, aynı zamanda Banggood iştiraklerinin daha fazla komisyon ve büyük bir ödül kazanmaları için en iyi şans. Şimdi Banggood 11. 11 Alışveriş festivalinde daha fazla alışveriş harikasını keşfetmek için bize katılmak için buraya göz atın.