Yepyeni bir cihazla karşınızdayım. Tabi ki Türkiye’de yine ilk tanıtımı biz yapıyoruz. Cihazda ilk ilgimi çeken tabi ki kumanda oldu. Farklı bir kumandası var ve gerçekten ilgi çekici.

Cihazda S905y2 işlemciye 2 gb ram ve 8 gb depolama eşlik ediyor. Cihazda 4k desteği mevcut. Tivo’yla özellik olarak tamamen aynı cihaz. Bu cihaz kumandasıyla bir adım öne çıkıyor diyebiliriz. Cihazı Botech Wzone’dan da  bildiğimiz Sei Robotics firması üretmiş. Testlerimde cihazı gerçekten çok beğendim. L1 lisanslı olduğu için Netflix gibi özel güvenlik lisansları isteyen uygulamalar yüksek çözünürlükte çalışabiliyor. Cihazı bana Telegram grubumuzdan Umut abi tedarik etti. Bu tür ürünler için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Cihazda multimedya konusunda en ufak bir problem  mevcut değil. Oyun konusunda sadece ufak tefek android oyunlar rahatlıkla çalışır. PUBG mobile gibi ağır oyunlar çalışmaz. Özellikle portatif ve kuvvetli bir cihaz isteyenler tercih edebilir. Mi box S yerine kesinlikle rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir cihaz. Cihazı satın almak için aşağıdaki linkten Telegram satış grubumuza bakabilirsiniz.

Satış kanalı

Cihaz yurtdışında 50 dolar + vergiler şeklinde satılıyor. Yurtdışında tanıdığınız varsa uygun fiyata rahatlıkla satın alabilirsiniz. Tanıdığınız yoksa Telegram grubumuzdan temin edebilirsiniz. Ayrıca kumandası da 10 dolar gibi güzel bir fiyata ayrıca satılıyor.

Sizi inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler diliyorum. Cihazla ilgili aklınıza bir soru takılırsa buradan ve youtube yorum kısmından bana sorabilirsiniz.