Banggood 15. Yıldönümü İndirimi Önizleme: 8 Eylül’de yani bugün başladı ve 48 Saat süresince binlerce indirim olacak.

Küresel lider Banggood,  15. Yıldönümüne özel sizlere neler vaat ediyor?

10 Eylül’e kadar sürecek Banggood indirimleri, yeni cihazlar ve elektronik aletlerden ev ve mutfak gereçlerine ayrıca giysilere kadar milyonlarca ürünü kapsıyor. Büyük indirimlerde kuponlarda size eşlik edecek. Ek olarak, bu süre zarfında favori ürünlerine 1$ depozito ile ön rezervasyon yaptıran kullanıcılar, ürünü en düşük fiyata alabilirler. Yıldırım Fırsatları Banggood’un 9 Eylül’deki doğum gününü kutlamak için Banggood, birinci sınıf markalar, kategoriler ve ürünler için “9,9 Dolarlık Pazarlıklı Dash” adında özel bir kampanya da sunuyor. Ayrıca, müşterilerin yalnızca 0,01 $ karşılığında bir Xiaomi Redmi Note 8 2021 kazanma şansı da var. Fırsatlar saniyeler içinde yakalanabilir, bu nedenle Banggood Lightning Deals Center’ı ziyaret edin ve indirimler tükenmeden önce bir uyarı bildirimi ayarlayın.

Sıcak Satıcı özellikli Banggood’un Hot Seller Must-Buy kısmı, Xiaomi ve DJI gibi en iyi markalardan 100.000’den fazla popüler ürünle geri döndü. Alışveriş yapanların en sevdikleri ürünleri ayırtmak için 1$ veya 3$ depozito ödemeleri ve daha sonra en düşük fiyatı almak için geri kalanını ödemeleri gerekir. Depozito ödemeleri 25 Ağustos’tan beri açıktır. VIP Günü Sadık müşterilere dev bir teşekkür etmek için Banggood VIP üyeleri, 48 saatlik yoğun dönemde özel alışveriş avantajlarından yararlanacak. %50 indirimler VIP puanlar ile değiştirilebilmekte olup, ücretsiz kargo ve alışveriş bonusları da mevcuttur.

Tüm özel fırsatlara erişmek için VIP Günü’ne katılmak üzere herkes Banggood VIP’ye kaydolabilir. 2006’dan beri milyonlarca müşteri, tutkulu oldukları kategorilerdeki nadir ürünler de dahil olmak üzere en yeni ürünleri bulmak için Banggood’a döndü. Dünyanın en popüler çevrimiçi mağazalarından biri olan Banggood, tedarik zincirini sürekli olarak optimize ediliyor, ürünleri doğrudan iyi seçilmiş üreticilerden tedarik ediyor ve 3.000’den fazla en kaliteli marka ile yakın işbirliği içinde çalışıyor. 15. yıldönümünü kutlamak için, neredeyse tüm bu popüler markalar, müşterilerin tutkuları için Banggood’da uygun fiyatlarla alışveriş yapmaları için indirime katılıyor.

 

Kampanyalar

Hot Seller Bölümü

Banggood Vip