.Trident T527 fiyatını görünce mutlaka alın diye hepinize önerdim. Hatta video çektim hızlıca cihaza. Asıl amacım zaten bu cihaza Android tv romu yüklemekti.

Bu cihaza nasıl rom yüklendiğini ve neler yapılabildiğini canlı yayın ile anlattım. Bu canlı yayın tekrarını ve gerekli dosyaları sizinle paylaşacağım. Öncelikle yayında anlattıklarımı bir de yazı ile anlatayım.

Bu işlem riskli bir işlemdir ve Amlogic cihazlar bu konuda en başarılı olan cihazlardır. Kolay kolay brick olmaz yani çalışmaz hale gelmez ama yine de çok dikkatli olmakta fayda var. Bu işlem cihazı garanti dışı bıraktığı gibi bazı fonksiyonların da çalışmamasına sebep olabilir. Bunları kabul ettiyseniz işlemlere geçelim.

1- Depomuzdan trident klasöründen gerekli rar dosyasını indirin.

2- İndirdiğiniz rarı açın ve amlogic usb burn tool programını kurun. 

3- Programı açın, file kısmından import image seçeneğini seçin.

4- Cihazı 2  ucu usb kablo ile bilgisayara bağlayın, eğer bilgisayar cihazı görmezse recovery tuşunu bulup ona basarak bağlayın. Hala görmüyorsa cihazınızın devresindeki shortpin noktasını bulun.

5- Start düğmesine basın işlem başlayacak

6- Burada en önemli nokta doğru romu bulmak, doğru romu bulursanız hata almasınız

7- Diğer önemli nokta ise usb kablonuzun uzunluğu, bu uzunluk mümkün mertebe kısa olmalı. Eğer çok uzun olursa bilgisayar cihazı görmez

Takıldığınız nokta olursa yorum yazarak yardım isteyebilirsiniz

Dosyalar

Triden T527  detaylı inceleme konusuna buradan ulaşabilirsiniz.