Daha önce Amazon Fire Tv Stick Lite cihazını tanıtmış ve en beğendiğim fire tv sticklerden biri olduğun dile getirmiştim. Fire Tv Stick 2020 için de aynı şeyleri rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü donanım olarak birebir aynı cihazlar. Kumanda farkı ve bir de Dolby farkı var. Onlarda bence çok önemli farklar değil.

Genel olarak baktığımızda tek eksiği 4k olmaması. 4k desteği de olsa değişilmez bir cihaz olurmuş gerçekten. Cihazda 1 gb ram ve 8 gb depolama yer alırken bu 8 gb depolamanın 5 gblık kısmı size kullanılmak üzere veriliyor. Cihazın eski serilere göre en büyük artısı Android 9 olması, en büyük dezavantajı ise 4k olmaması.

Cihazda tüm yasal uygulamaların testini yaptım. Netflix lisansı zaten var. Bu yüzden 1080p izleyebiliyorsunuz. Diğer yandan Turkcell tv, Vodafone tv, dsmart go gibi uygulamalarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ayrıca Bein Connect de herhangi bir Google servis hatası vermiyor, blutv de aynı şekilde. Ayrıca artık Blutv canlı kanal izlemeyi tamamen ücretsiz ve üyelik istemeden yapıyor.

Telegram grubumuza gelip cihazı siz de satın alabilirsiniz. Telegram grubumuza buradan katılabilirsiniz. 

Yine basit ufak oyunları sorunsuz bir biçimde çalıştırıyor. Wifi kalitesine diyecek yok zaten. Mi box gibi modem de seçmiyor ve çekim kuvveti inanılmaz iyi.

Özetle beğendim ve fiyatına göre performansı mükemmel. Eğer yurtdışında tanıdığınız varsa mutlaka aldırın.

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler