S905x3 uzun süredir bir çok cihazda yer aldı. Artık herkes S905x3 görmekten gerçekten sıkıldı. Yeni bir cihaz, daha performanslı ürünler beklerken sürekli aynı işlemciyi görmek beni sizden daha çok sıktı emin olabilirsiniz.

Sonunda s905x4 işlemcisi Verizon ve Mecool ile ortaya çıktı. Biri Netflix lisanslı, biri Netflix lisanssız cihaz. Tabi ki ikisine de Türkiye’den erişimimiz kısıtlı. Mecool Banggood ve Aliexpress üzerinden alınabilirken Verizon uygun fiyatıyla sadece yurtdışında yaşayan kişilere hitap ediyor. Eğer yurtdışından gelecek bir arkadaşınız varsa getirtebilirsiniz ya da bizim telegram grubumuzu ziyaret edebilirsiniz.

S905x4 ile S905x3 arasında öyle çok büyük farklar beklemeyin. Evet ufak tefek farklar var ama heyecanlandıran kısım Av1 Codec olması. Google artık lisans vereceği cihazlarda Av1 Codec olmasını istiyor. Av1 Codec detayına değineceğim. S905x4’ün bir kaç özelliğini daha belirteyim. S905x3 4k 75 fps desteği sunarken s905x4 4k 120 fps desteği sunuyor. S905x3 lü cihazlara göre fiyatının da çok artmayacağını düşünüyorum.

Mecool KM6 Satın Alma Linki – https://ban.ggood.vip/WPKo

İndirim kodu : BGMEKM6

Gelelim Av1 Codec kısmına. Av1 ne işe yarar? Av1 kullanan bir platform var mı? Av1 Codec, H265 ve HEVC codeclerine göre %20 daha hızlı işlenme ve %25 daha az İnternet kullanma özelliğine sahip. Bu ne demek oluyor, izlediğiniz videonun daha hızlı yüklenmesini sağlıyor. Bunu şu an Netflix, Amazon Prime ve YouTube kullanıyor.

Verizon stream ve Mecool KM6 ile ilgili çok detay veremiyorum. Cihazlar hala elime geçmedi. Verizon muhtemelen haftaiçi elimde olacak. Detaylı bir şekilde inceleyip tekrar sizler ile buluşturacağım

Şimdi sizleri videoyla başbaşa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.