Klasik oyuncu takıntısı RGB ışıklandırma. Bir kere buna takıldıysanız her şeyiniz rgb olsun diye uğraşıyorsunuz. Klavye mouse kasa derken hoparlöre geldi sıra. Türkiye’de satılan bir çok model var fakat ben klavyeyi BlitzWolf alınca hoparlör de öyle olsun dedim.

Banggood’dan BlitzWolf markasının AirAux GCR1 modelini satın aldım. Özellikle gücü usbden alması, rgb efekt değişimi yapılabilmesi ve firmanın kalitesini bildiğimden dolayı tercih ettim.

Güç olarak düşük gibi görünse de son ses açamıyorum. Çok fazla ses çıkıyor. Yarı seviyelerde kullanıyorum. Rgb efektlerini hoparlörün üstüne dokunarak değiştirebiliyorum.

Tak çalıştır olması sayesinde tüm cihazlarda kullanabiliyorum. Buna tvboxlarda dahil, tvboxınızda ses çıkışı varsa rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı şekilde telefon ve tablet gibi cihazlarda da kullanabilirsiniz.

3watt gücünde 2 adet hoparlörden oluşuyor. Bass gayet yeterli, tizler biraz zayıf geldi bana ama sonuçta profesyonel bir ses sistemi değil.

Özellikle oyun kasası olanlar için gerçekten çok şık tasarımlı bir hoparlör aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz. Kupon kodunu kullanarak da indirim sağlayabilirsiniz.

Satın Alma Linki : https://ban.ggood.vip/WCez

Kupon kodu: BGF81955

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.