Mi box kullananların hemen hepsi dizi ve film izlerken çıkan reklamlardan çok rahatsız oluyorlar. Premium alsalar bu dertten kurtulacaklar fakat ona maddi gücü olmayanlar var, ya da para vermek istemeyenler var. Bunun için daha önce Youtube Vanced ve Smart Youtube öneriyorduk fakat artık onlar çok stabil çalışmıyor ve güncelleme almıyorlar. Bundan dolayı bir çok kişi sıkıntılar yaşıyor.

Smart Tube bunlarda bir kaç gömlek üstün bir uygulama. Çünkü Beta sürümünde olmasına rağmen aşırı stabil. Stabil versiyonu gelince neler olacak merakla bekliyorum. Uygulamayı indirmek için sitenin menüsünde yer alan güncel depoyu kullanabilirsiniz. Xplore ile depoyu kullananlar a tek tıkla indirebilir.

Uygulamanın özelliklerine gelecek olursak; tamamen reklamsız, premium özelliklerde olan tüm özellikler mevcut. Bunlar neler, arkaplanda çalışma, arkaplanda sadece ses olarak çalışma, 8k desteği, reklamlar tamamen kaldırılmış ve kendi özel arayüzüne sahip. Android arayüzünde kanal ekleme şansı mevcut ayrıca ekstra bir uygulamaya gerek olmadan ana menüye ekleyebiliyorsunuz. Android TV işletim sistemiyle tamamen uyumlu.

Olmazsa olmaz uygulamalar serimizin 8. uygulamasını da tanıtmış olduk. Yeni uygulamalarla sizlerle olmaya devam edeceğim. Beni takip etmeyi, arkadaşlarınıza önermeyi unutmayın. Aklınızda kalan bir soru varsa youtube veya buradan yorumlar kısmından sorunuzu sorabilirsiniz. Hepinize iyi seyirler.