Everest markasını çok sevmem ama bazen ilgimi çeken ürünleri oluyor. Bu kumanda da görünüşü itibariyle Mele kumandaya benzediği için çok fazla ilgimi çekti. Hepsiburada’da indirimdeyken satın aldım ve sizlerle görüşlerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle kumandanın tasarımı gerçekten çok şık ve piyasada zor bulunan bir kumanda. Kumandanın etrafı piyano black bir yapıya sahip. Bataryalı bir cihaz. O yüzden şarj ederek doldurabiliyorsunuz. Hem kızıl ötesi, hem usb dongle ile çalışıyor. Bluetooth yok maalesef. Arka tarafı klavye, ayrıca air mouse özelliği de mevcut. İçinden çıkan kullanma kılavuzunda kumandanın nasıl öğretme moduna geçtiğiyle ilgili bir bilgi yok. Bu yüzden ben de bu fonksiyonu kullanamadım. Temel tuşlar sorunsuz çalışıyor. Ses açma, yönlendirme, home, giriş ve geri tuşları sorunsuz ama diğer tuşlar neredeyse hiçbir işe yaramıyor.

Kumandayı hem mi box cihazında, hem de Hiremco Nitro S3+ cihazında denedim ve ikisinde de verim alamadım. Yani biri tv os, bir mobil rom olmak üzere 2 cihazda da verim vermiyor. Buna boşa para vermek yerine daha önce tanıttığım kumandalardan birini satın alabilrisiniz. Özellikle Nordica Am6 kesinlikle öneririm. Alışveriş sitelerinde bulmak şu aralar zor olsa da ara ara stoğa giriyor. Takip edip alabilirsiniz.

Şimdi sizi inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Umarım sizin için faydalı bir video olur. Aklınıza takılan bir yer olursa yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz.