Telegramdan bizi takip edenlere bu cihazı merak ettiğimi söylemiştim. Hem Netflix, hem Google lisanslı hem de S905y2 işlemciye sahip. Fiyatı da 50 dolar.

Telegram grubumuzdan ve YouTube destekçilerimizden Umut abi sağolsun cihazı sipariş vermiş ve ilk olarak incelemem için bana gönderdi. Burdan da ona çok teşekkür ediyorum.

Cihazı görünce çok şaşırdım. Ufacık bir cihaz. Cihazın kutusundan da ufacık bir hdmi kablo çıkıyor. Özellikle projeksiyon ile kullanacaklar için gerçekten çok güzel düşünülmüş. Tv için ise arkada kalacak görünmeyecek şekilde yapılmış. Kumanda da bluetooth olduğu için sorunsuz bir şekilde gizlenebiliyor.

Netflix, YouTube, Amazon Prime hepsi 4k destekliyor. Cihaz ısınıyor ama aşırı değil. Isınma performansı etkilemiyor. Cihazda 2 gb ram ve 8 gb depolama yer alıyor. 8 gb az gelebilir ama benim gibi az ve öz uygulama yükleyenler için yeterli.

Cihaz tivo ile birebir aynı özelliklere sahip. Kumandaları ve tivo uygulaması harici fark yok. Bir de tivoda usb c girişi var ekstradan. Cihaz oldukça kullanışlı. Ben beğendim gerçekten. Cihaz muhtemelen Telegram grubumuzda satışta olur. Getiren arkadaşlar olacaktır videodan sonra. Getiren olmazsa şu an Türkiye’ye gönderim yapan bir firma yok. Ama yine de yurtdışında yaşayanlar için satın alma linkini paylaşayım.

Satın almak için buraya tıklayın.

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan bir nokta olursa yorumlar kısmından bana iletebilirsiniz. Hepinize iyi seyirler.