Mibox ve diğer tüm tvboxlar için olmazsa olmaz uygulamalar serisine bu yazımız ve videomuz ile başlıyoruz. Bu yazımızda Send Files To Tv uygulamasını inceleyeceğiz. Uygulama gerçekten çok faydalı ve kullanımı kolay.

Bu uygulamaya neden öncelik verdim. Çünkü hem ücretsiz hem de bu depo olayı zorlaştı. Sürekli şifre değiştiriyorlar. Şifreyi değiştirdikleri zaman özellikle size çok gerekli olacak. Ayrıca depo kullanmaya bile gerek duymazsınız bu sayede. Cep telefonunuza bir depo oluşturup buradan dosyaları cihaza rahatça gönderebilirsiniz. Ayrıca tam tersini de yapabilirsiniz. Cihazınızdaki dosyaları telefonunuza da aynı şekilde gönderebilirsiniz.

Yapmanız gereken iki cihazda da Google Play Store’a girip Send Files to Tv uygulamasını indirip çalıştırmak. Dosya alacak cihazda receive, dosya gönderecek cihazda send seçiyorsunuz. Daha sonra dosya göndereceğiniz cihazdan istediğiniz dosyayı seçip tamam butonuna bastıktan sonra sizden alıcı seçimi yapmanızı isteyecek. Alıcı cihazı da seçtikten sonra işlemimiz tamam. Dosyalar istediğiniz cihaza aktarılmış oldu. Dosyalar otomatik olarak Downloads klasörüne kayıt oluyor ama siz isterseniz varsayılan dosya yerini değiştirebiliyorsunuz.

Ayrıca bu yazıyı yazarken Send files to tv uygulamasının pc versiyonu da yayınlanmış. Bu program sayesinde de pcden telefona ya da tvboxa tek tıklamayla dosyalarınızı gönderebiliyorsunuz.

Ekleme – Gönderdiğiniz dosyalara bir dosya yönetici yardımı ile xplore gibi uygulama ile erişebilirsiniz. Downloads klasörüne gönderdiğiniz dosya düşecektir.

Apk dosyasını buradan depomuza ulaşıp Olmazsa olmaz uygulamalar klasöründen indirebilirsiniz.

Şimdi sizi uygulamanın tanıtım videosu ile baş başa bırakıyorum. İyi seyirler dilerim.