S912 işlemciden gücünü alan Beelink Gt-A Ultimate, performans olarak sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir cihaz. Cihazda S912 işlemciye 3 gb ram ve 32 gb depolama eşlik ediyor. Beelink markasının farkını bilenler zaten cihazda sorun çıkmayacağını tahmin edebilirler.

Cihazın kutusundan tutun da, adaptörüne kadar her şeyi kaliteli. Cihaz Atv rom ile geliyor fakat Atv romun 7.1.2 sürümü yer alıyor. Ne kadar eski kalsa da işlemcisiyle bunu telafi ediyor. Cihaza her uygulama yüklenmiyor. Sadece Atv rom uyumlu olan uygulamalar yüklenebiliyor. Diğer uygulamaları apk olarak yüklerseniz ana menüde yer almaz. Sideload Launcher gibi uygulamalar kurmanız gerekir. Bir de her mobil uygulama Atv romlarda düzgün şekilde çalışmayabilir. Atv rom olması size daha stabil olma avantajı sağlar.

Cihazın testlerini çok fazla yapmadım. Bu cihazda oyun da oynanır tabi ki ama ATV rom cihaz alanlar genelde oyun oynamayı tercih etmezler. Bu cihaz Netflix lisanslı diye satılmaya başlanmıştı fakat gerçek Netflix sertifikası yok. Netflix uygulaması sistemi kandırarak daha önceleri yüksek çözünürlükte destek veriyordu fakat Netflix bu açığı kapattı ve artık yüksek çözünürlükte çalışma şansı yok.

Cihaz multimedya konusunda size en ufak sorun çıkarmaz. Tüm multimedya dosyalarınızı rahatlıkla izleyebilirsiniz. Başımı ağrıtmayan, sorunsuz sıkıntısız bir cihaz olsun. Netflix performansı da önemli değil derseniz hemen almanız gereken bir cihaz. S912 işlemci ne kadar eski de kalsa da hala performansı bir çok işlemciye taş çıkartır.

Şimdi sizi inceleme videosu ile baş başa bırakıyorum.