Daha önceki gamepad videomda bahsettiğim Gamesir T4 pro ile ilgili çok fazla soru geliyor. Bundan dolayı o videodan Gamesir T4 Pro kısmını ayrıca yayınlama ihtiyacı duydum.

Gamesir’in en başarılı gamepadlerinden biri olan Gamesir T4 Pro modelini inceledim. Gamepad hem bluetooth bağlantısına sahip, hem de bluetooth olmayan cihazlar için usb dongle ile çalışıyor. Gerçekten çok başarılı bir gamepad olmuş. Bu gamepadi hem bilgisayar, hem telefon, hem android box hem de oyun konsollarınız ile birlikte kullanabilirsiniz. Tek bir cihaz ile bir çok cihaza hükmedebilirsiniz.

Bu zamana kadar bir çok gamepad kullandım. Bir çok gamepadi test ettim fakat en çok beğendiğim ve verim aldığım gamepad bu oldu. Logitech F710 fiyatıyla kıyasladığınız zaman kesinlikle almanız gereken model Gamesir T4 produr. Aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.

http://bit.ly/gamesirt4

Özellikle tvboxlarda oyun oynamak isteyen arkadaşlar rahatlıkla tercih edebilir. Tvboxlarında bluetooth bağlantısı var ise bluetooth ile yoksa usb dongle ile bağlantı kurabilirler. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Gamesir özene bezene yapmış bu gamepadi.

Bu zamana kadar hep Logitech F710 önerirdim fakat bu gamepadi gördükten sonra başka gamepad öneremiyorum. Siz de gamepad alacaksanız ilk tercihiniz Gamesir T4 Pro olmalı. Eğer pahalı gelirse yine Gamesir’in farklı modellerine bakabilirsiniz.

İnceleme videosunu aşağıya bırakıyorum. Gamesir T4 pro hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hepinize iyi seyirler