Tvboxlar hayatımıza hızlı bir şekilde girdi. Tvboxlar ile oyun oynamak, film dizi tv izlemek dışında eylemler de yapabiliriz. Bunlardan en önemlisi de akıllı ev cihazlarına hükmedebilmek. Bugün sizlere hem Blitzwolf’un akıllı ampulünü inceleyeceğim hem de tvbox ile nasıl kullanılır onu anlatacağım.

Öncelikle Blitzwolf Bw-lt27 9w gücünde, 850 lümen değerinde, 20000 saat ömrü olan bir akıllı ampul. Daha önce ben Xiaomi’nin akıllı ampullerini kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum. Hepsinde mantık aynı. Blitzwolf Bw-lt27’nin en büyük farkı yanında kumandası olması. Eğer telefonunuz yanınızda değilse ya da tvbox kapalı ise kumandadan işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.

Cihazı elektriğe bağladıktan sonra eğer ışık sabit yanıyorsa eşleşme modunda değil demektir. Eşleşme moduna almak için 2 kere kapatıp açın, 3. seferde açın yanıp söndüğünü göreceksiniz. Lamba yanıp sönüyorsa eşleşme modunda demektir. Eşleşme moduna aldıktan sonra yapmanız gereken Playstore üzerinden Blitzwolf uygulamasını indirmek. Uygulamayı indirin. Kayıt olun. Girişinizi yapın. Daha sonra cihaz ekle seçip aydınlatmayı seçin. Cihaz aramaya başlayacak ve bulduktan sonra size kullandığınız wifi şifresini soracak. Şifreyi girdikten sonra işlem tamam. Artık uygulamaya akıllı ampulünüz eklendi.

Şimdi gelelim tvbox üzerinden kullanmaya. Telefonunuza google home uygulamasını kurun. Girişinizi  yapın.

Sol üstten artı tuşuna basın.

Cihaz kur seçin.

Halihazırda kurulmuş cihazlar butonuna basın.

Çıkan menüden Blitzwolf uygulamasını seçin.

Size giriş bilgilerinizi soracak. Bu bilgileri de girin. Yetkilendir tuşuna basın. İşlem tamamdır.

Ürün satın alma linki https://ban.ggood.vip/URlA

Top Brands Sale https://ban.ggood.vip/V9O1

Start A Good Life https://ban.ggood.vip/V9O5

Sizi cihazın inceleme videosu ile başbaşa bırakıyorum.