Tvbox alan çoğu kişi televizyon kanallarını da tvbox üzerinden izlemek istiyor. Uyduyu iptal edip tamamen dijital platforma geçmek aslında çok basit. Çok uygun fiyatlara çok fazla özelliğe sahip bir çok televizyon uygulaması mevcut.

Bu uygulamalar Tv+, Vodafone tv, Kablowebtv, Bein connect, Dsmart go. Bunlar dışında ismini saymadığım uygulamalar tvbox uyumlu değil ama onlar da zaman içinde tvbox uyumlu uygulama çıkaracaktır diye düşünüyorum çünkü bu saydığım platformların çoğu da tvboxa göre kendilerini yenilediler.

Bu saydığım uygulamalar paralı olsa da çok yüksek fiyatlara yayın vermiyorlar. Makul ücretlere sahipler. Ayrıca bu ücretler ile ekstra bir çok özelliğe de sahip oluyorsunuz. Şimdi aşağıdaki tablodan karşılaştırmalarına ve fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Tv+

Tv+ sadece Turkcell abonelerine özel ve premium fiyatı ayda 14.99 TL. Özelliklerine gelecek olursak 24 saat canlı yayını geri alabiliyorsunuz. Yüzlerce film ve diziye tek bir tık ile ulaşabiliyorsunuz.

Diğerlerine göre bir artısı da uygulaması. Gerçekten çok hızlı ve başarılı bir uygulamaya sahip. Özellikle son güncellemeden sonra gerçekten çok stabil çalışıyor. Arada bir hesap giriş yapılamıyor derse cihazınızı yeniden başlatmanız yeterli. Tekrar telefon numarası ve şifre girmenize gerek yok.

Vodafone tv

Vodafone tv sadece Vodafone abonelerine özel. Ayda 9.90 fiyatı var. Vodafone tvnin bir çok avantajı mevcut. Özellikle FX ve fox crime kanallarını çok sevenler Vodafone tv ile erişebilir.

Aynı şekilde canlı yayını 24 saat geri alma özelliği mevcut. Ekstra olarak Vodafone tvye özel film ve dizi yapımları mevcut. Abone sayısı arttıkça bu özel yapılarda artacaktır.

Blutv

Blutv’de herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Sadece üye olmanız yeterli. Fakat ekstra özellik yok. Geri alma özelliği, durdurma gibi özellikler mevcut değil. Sadece canlı yayınları izleyebilirsiniz.

Dsmart go

Dsmart go’ya herkes abone olabilir. Özellikle uygulamalarını güncelledikten sonra çok başarılı bir hale geldi. Diğer uygulamalarda olduğu gibi canlı yayını 24 saat ileri geri alabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz diziyi veya tv showunu kaydedip daha sonra istediğiniz bölümünü izleyebiliyorsunuz. Aylık fiyatı da 9.90 TL

Bu uygulamaları görüp ücretsiz uygulamalar varken niye bunları kullanayım diyebilirsiniz. Ama ücretsiz uygulamaların tamamı illegal. Bu yüzden ücretler çok makul olduğu için yasal platformları tercih edebilirsiniz.

Aşağıdan inceleme videomuzu izleyebilirsiniz.