Ben çok sevmesem de bir çok kişi kodiyi çok seviyor ve severek kullanıyor. Kodi tek başına bir medya player olsa da eklentiler bir medya cennetine dönüşüyor.

Eklentiler ile ilgili bir çok soru geliyor. Ben çok sevmediğim için çok bilmiyordum fakat sizler için araştırma yaptım. Ben de daha önce kodi arayüzleri oluşturuyordum fakat sürekli güncelleme gerektiği için belli bir süre sonra çalışmaz hale geliyor.

Ben araştırmalarım sonucu bulduğum ve beğendiğim eklentileri sizlerle paylaşıyorum şimdi. Ayrıca koden tv kurulumunu da videoyla anlatacağım sizlere.

1- The Crew

Çok başarılı bir eklenti. Film ve diziler bir tıkla elinizin altında. Tv kısmı da oldukça geniş bir kategoriye sahip. Bu eklentiyi kurmak için kaynak depo adresine https://team-crew.github.io yazmanız yeterli.

Realdebrid hesabınız varsa daha rahat kullanım sağlayabilirsiniz.

2- Venom

Venom eklentisi de çok başarılı. Aynı şekilde film ve dizi kaynakları oldukça fazla. Bunda da realdebrid kullanarak daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

Eklentinin repo adresi – https://123venom.github.io

3- Turkvod

Ülkemizde kullanılan en başarılı eklentilerden biri. Kodiyi çoğu kişi Turkvod ile tanıdı diyebiliriz. Turkvod arşivi geniş. Türkiye’ye hitap eden bir içerik deposu var. Repo adresi sürekli değişiyor. O yüzden adres yazmıyorum. Onun yerine box depomuzda bulunan turkvod zip dosyasını indirip kodinize ekleyebilirsiniz.

4- SeyirTürk

Çok başarılı bulduğum ve gerçekten çok beğendiğim bir kodi eklentisi. Turkvod paralı olduktan sonra herkes alternatif ararken SeyirTürk ortaya çıktı. İyi ki de çıktı. Mutlaka denemeniz gereken bir eklenti. Daha önce de uygulamasını size tanıtmıştım.

Aynı şekilde repo zip dosyasını depomuzdan indirebilirsiniz.

5- Koden

Size video ile nasıl kurulduğunu anlattığım eklenti. Gerçekten çok uğraşılmış ve emek verilmiş bir çalışma olmuş. Çok başarılı. Repo adresini yapımcıların kendi websitesinden bulabilirsiniz.

Koden yapımcı websitesi ve repo adresi için tıklayınız.

Koden kurulumunun nasıl yapıldığını videomuzdan görebilirsiniz.