Arkadaşlar evde kaldığımız bugünlerde sizler için bol bol uygulama denemeye çalışıyorum. Bugün de yine 4 uygulama ile karşınızdayım. Uygulamaların hepsi çok başarılı olmakla birlikte 2 tanesi daha çok yeni. Bu yüzden zamanla daha da geliştirilecektir.

Mi box, Amazon fire stick, nvidia shield ve diğer tüm cihazlarınızda bu uygulamaları kullanabilirsiniz.

VivaTv

Çok başarılı film ve dizi izleme uygulaması. Türkçe altyazı desteği var. Herhangi bir olumsuz yönünü görmedim. Rahatlıkla film ve dizi izleyebilirsiniz.

HDTV Ultimate

Televizyon izleme uygulaması. İçerisinde bir çok ülkenin televizyon kanalları mevcut. Türkiye Ulusal kanallarına da yer vermişler. Başarılı bir uygulama tavsiye ediyorum.

Watched

En beğendiğim uygulamalardan biri. Çok başarılı. Yeni bir uygulama bu yüzden daha da gelişecektir. Google play storeda da bulunuyor. Apk ile yüklemenize gerek yok. Yükledikten sonra yapmanız gereken bundle ekle işaretleyip çıkan ekrana huhu.to yazmanız. Bundan sonra tüm içerik karşınızda. Huhu bir bundle. Bunun gibi daha bir çok bundle oluşturulacaktır.

Uygulamada film, dizi ve televizyon kanalları mevcut. Arşivi çok geniş olan bir uygulama. Şu an favorim diyebilirim.

Kokotime

İkinci favorim. Bu da yeni bir uygulama ve çok başarılı. Stremio tarzı bir uygulama. Eklentileri ekleyip keyfinize bakıyorsunuz. Yeni olduğu için eklenti sayısı az olsa da zamanla bunda da eklenti sayısı artacaktır.

Uygulamaları buradan indirebilirsiniz.

Yukarıdaki link çalışmazsa buradan indirebilirsiniz.

Şimdi videom ile sizleri baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler. Sorunuz olursa buradan yorum ile, YouTube üzerinden yorum ile ya da Telegram grubumuz Androidboxdestek üzerinden sorabilirsiniz.