Merhaba arkadaşlar

Hepinizin en çok istediği uygulamalardan birini sizler için inceledim. Nasıl kullanılacağını ve kurulacağını sizlere göstereceğim.

ButtonMapper… Bu uygulama nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Bu uygulama sayesinde kullandığınız kumandaları ya da orijinalini beğenmeyip yerine aldığınız daha akıllı kumandaları nasıl daha daha akıllı hale getireceğiz onu göreceksiniz.

Öncelikle buradan uygulamayı indirin. Yükleyin. Yükledikten sonra açınca size bir uyarı verecek. Bu uyarıyı kaldırmak için Ayarlara girin. Erişebilirlik ayarını açın. ButtonMapper yanındaki anahtarı açık hale getirin. Bu işlemi yaptıktan sonra uygulama kullanıma hazır demektir. Şimdi yapmanız gereken uygulamayı açıp kumandanızdan tuşlara atama yapmak ya da tuşların kombinasyonuma bir görev atamak. Artık kumandalarınız çok daha akıllı hale gelecek ve istediğiniz uygulamaları kısayol tuşları sayesinde hızlıca açabileceksiniz.

Eğer daha fazla tuşa sahip akıllı kumandalarınız varsa bu kumandaları özelleştirebilmek hem daha kolay hem de özelleştirilebilir özelliği daha fazla. Çünkü boşta atanabilir tuş miktarı fazla. Mesela renkli tuşlara sırasıyla Netflix, YouTube, Amazon Prime ve Spotify ekleyebilirsiniz. Basit bir kumandanız varsa geri tuşuna 2 kere basınca arkaplandaki tüm uygulamaları kapatabilir ya da home tuşuna 2 kere basarak cihazı yeniden başlatabilirsiniz. Özelleştirmeler tamamen sizin keyfinize bağlı.

Downloader uygulamasına gelecek olursak Amazon fire tv kullananlar bilir. Sorunsuz download yapabildiğiniz gerçekten çok başarılı bir uygulama. Bunu tüm tvboxlarda kullanabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linkten downloader uygulamasını ve downloader browser plugin uygulamasını indirmeniz yeterli. Onu da buradan indirebilirsiniz. 

Aşağıda videodan daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aklınıza takılan bir yer olursa yorum kısmından sorabilirsiniz ya da Telegram grubumuza buradan dahil olabilirsiniz.