Merhaba arkadaşlar bu defa karşınıza tvbox harici bir cihaz ile çıkıyorum. Bu cihaz sizi televizyondan soğutuyor. Tam bir fiyat performans cihazı. Blitzwolf herkesi projeksiyon sahibi yapmayı kafaya koymuş.

Hayatımda ilk defa projeksiyon test ettim ve beklediğimden çok daha iyi bir performans gördüm. Blitzwolf BW-VP1 gerçekten fiyat performans kralı. 

Ürünü Satın almak için https://ban.ggood.vip/To5s

Banggood Spring Sale Fırsatları için https://banggood.app.link/zxx7omF2b5

Cihazın hem ön hem arka tarafında kumanda alıcısı mevcut. Yan tarafında Hdmi, VGA, USB, av ve ses çıkışı yer alıyor. Cihazın kutusundan kumanda, güç kablosu ve av kablosu çıkıyor. Cihazın kendine ait basit bir arayüzü var fakat çok verimli olacağını düşünmediğim için onu hiç incelemedim. Tvbox ve bilgisayar bağlayarak test ettim.

Öncelikle Amazon fire stickler projeksiyon ile kullanmak için gerçekten çok kullanışlı. Hdmi çıkışına cihazı bağlayıp gücü de usb girişinden verip görüntüyü kolayca alıyorsunuz. Kablo karmaşası olmuyor. İlk olarak fire stick ile test yaptım ve görüntü çok hoşuma gitti. Fire stick’ten sonra bilgisayarımı bağladım. Oyun oynarken nasıl bir performans vereceğini merak ettim ve genel anlamda memnun kaldım. Sadece bazı oyunlarda karanlık yerler çok karanlık görünüyor. O yüzden zorlandım. Başka en ufak sorun yaşamadım. Son olarak Nvidia Shield bağladım. Bir kaç uygulama ve ufak oyunları denedim. Gerçekten performans çok iyiydi. Çok beğendim.

Eğer eviniz, odanız müsaitse çok güzel bir cihaz. Fiyat performans ürünü. Evdeki tvyi atıp bunu kullanmak istiyorum fakat odamın boyutu buna müsaade etmiyor. Bu paraya 32 inç tv almak yerine bu cihazı alıp 3 metre uzaklığa koyup 100 inç görüntü alabiliyorsunuz.

Şimdi sizi videoyla baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan bir soru olursa yorum kısmından veya telegram grubumuzdan bana ulaşabilirsiniz.