Android tv boxlarınızla eski oyunları oynamak ister misiniz? Ne kadar eski diye düşünüyorsanız bizim kara kutu dediğimiz cihazlara kadar geri dönün. İstediğiniz her oyunu artık Android tv box kullanarak oynayabilirsiniz. O kadar eskiye gittik ama günümüz psp, ps2 ve ps oyunlarını bile bu uygulama sayesinde oynayabilirsiniz. Captain Tsubasa, Super mario, Haggar, Mustafa, Street Fighter, Mortal Kombat ve daha neler neler.

Her cihazda çalışır. Düşük işlemcili ve ramli cihazlarda donmalar yaşanabilir. Aklınıza gelebilecek her türlü eski oyunun emulatörü bu uygulamada mevcut. Sega, Nintendo, ps, ps2, psp, neo geo, mame, amiga. Aklınıza ne gelirse hepsi var. İlk yapmanız gereken playstore üzerinden Retroarch uygulamasını indirmek. Retroarch uygulaması kumandayı algılamıyor. Bu yüzden ya klavye ya da gamepad bağlamanız gerekli.

Uygulamayı yüklediniz, klavye veya gamepad bağladınız. Şimdi sıra hangi emülatörleri kullanacağınızı seçmek olacak. Install / download core kısmından istediğiniz emülatörleri seçip yükledikten sonra artık sıra oyun seçmeye geliyor. Geri kalanı videoda mevcut. Videodan devam edebilirsiniz.

Rom packlerini buradan indirebilirsiniz.

Tek tek indirmek isterseniz Google üzerinden istediğiniz oyunu rahatça bulabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek tüm oyunlar internette mevcut.

Anlamadığınız veya takıldığınız bir yer olursa yorum kısmından ya da Telegram grubumuz Androidboxdestek üzerinden sorabilirsiniz.

Ayrıca bir Android tv box cihazınız yoksa bu uygulamayı bir çok platformda kullanabilirsiniz. Bilgisayar için bile program mevcut. Uygulamanın desteklediği platformlara buradan ulaşabilirsiniz.