Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir cihazla daha karşınızdayım. Cihazınız Wechip markasının T95 Super modeli. Cihazda 2 GB ram 16 gb depolamaya Allwinner H3 işlemci eşlik ediyor. Cihaz düşük seviye bir cihaz. Fiyatı da özelliklerine göre uygun.

Özellikler

İşlemci: Allwinner H3 4 Çekirdek 1008 MHZ
Bellek: DDRIII 2GB
ROM: 16GB
Gpu: Mali 400MP 600 MHZ
İşletim Sistemi: Android 10,1
Ethernet: 100M LAN
Kablosuz internet: 2.4 GHZ 802.11 b / g / n
Video kod çözme: H.265, VP9

Cihazı alacak kişilerin amacı sadece multimedya olması gerekiyor. Diğer türlü bu cihazdan memnun kalmayacaklardır. Multimedya konusunda fiyatına göre çok başarılı bir cihaz ama multimedya dışında küçük boyutlu oyunlar hariç bir beklentiniz olmasın. Ben testlerimde küçük boyutlu oyunlarda bir sorun yaşamadım ama pubg mobile oyununu hiç açmıyor mesela. Cihazınız desteklenmiyor uyarısı veriyor.

Cihazın arayüzü alıştığımız arayüzlerden farklı ve güzel bir arayüz. Wechip arayüze önem veren bir firma.

Ayrıca dikkat ettiğim bir başka husus cihazda adaptör ve adaptör kablosu ayrı. Yani ilerde adaptörde sorun yaşarsanız. 5v 2a veya 5v 3a gibi herhangi bir usb girişi olan adaptörle sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Genelde telefon şarj adaptörlerinin değerleri bu şekilde.

Cihazı inka bilgisayardan satın alabilirsiniz. Aşağıya inka bilgisayarın gittigidiyor, N11, trendyol ve kendi sitelerini yazıyorum. Fiyatı hangisinde uygunsa oradan satın alabilirsiniz.

Trendyol

http://bit.ly/39AVSyB

N11

http://bit.ly/38GY07O

Gittigidiyor

http://bit.ly/37vL57B

İnka Bilgisayar

http://bit.ly/2uQVlKj

Şimdi sizi videoyla başbaşa bırakıyorum. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa buradan, YouTube kanalından ya da telegram grubumuzdan bana ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.