Windows bilgisayarınızda Android uygulama çalıştırmak ister misiniz?  Windows bilgisayarınızda apkları tv boxınıza yüklemeden önce test etmek ister misiniz? Windows bilgisayarınızda Pubg Mobile oynamak ister misiniz? Cevabınız evet ise bu yazım tam size göre.

Windows için bir çok Android emulator mevcut. Bunların en iyilerini sizler için derledim. Eğer amacınız sadece oyun oynamak ise özellikle Pubg Mobile oynamak istiyorsanız Tencent Games’in emulatörü size fazlasıyla yetecektir. Tencent Games emulatörü sayesinde Pubg Mobile ve Cod Mobile gibi oyunları bilgisayarınızda rahatça oynayabilirsiniz. Tencent Games emulatörü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Tencent Games Emulatörü

Amacınız eğer Android uygulama test etmek ve Android uygulama kullanmak ise Nox, Bluestack, LdPlayer, Phoenix OS, Prime OS, Remix OS gibi bir çok alternatif mevcut. Hepsini test ettiğim de bilgisayarı en yormadan ve rahat bir şekilde çalışan tek alternatif karşımıza çıkıyor. O da Nox. Nox diğer tüm emulatörlere göre bilgisayarınızı daha az yoran ve kullanımı en basit olan emulatör.

Nox’u buradan indirebilirsiniz.

Nox sayesinde ister oyun oynayın, ister uygulama kullanın, isterseniz uygulama test edin. Bilgisayar ile arasında dosya paylaşımı çok kolay. İstediğiniz apk dosyasını çift tıklamayla kurabiliyorsunuz. Rahatlıkla kullanabileceğiniz en başarılı emulatör.

Nox’un sistem gereksinimleri

  • En az 2.2 ghz işlemci
  • En az 2 gb ram
  • En az 1 gb ekran kartı
  • En az 16 gb depolama alanı

Nox ile ilgili takıldığınız bir nokta olursa yorumlar kısmından bana ulaşabilirsiniz.