Hiremco firmasının Turbo IPTV Plus ile yakaladığı satış grafiğini daha üstlere taşıyacak yeni cihazları Hiremco Gt Turbo Iptv – Hiremco Gt Turbo Iptv V8 piyasaya çıktı. Cihazları uzun süredir bekliyordum.

Cihazların Turbo IPTV Plus’a göre tek farkı dahili Wifi olması. Hiremco Gt Turbo Iptv ve Hiremco Gt Turbo Iptv V8 arasında yalnızca bileşen farkı var. Yani aslında kullanırken bu farkı hissedebileceğiniz bir durum yok. İkisinden birini alabilirsiniz. Aynı cihazlar diye düşünebilirsiniz. Cihazların özelliklerine gelecek olursak, Hiremco Turbo IPTV Plus’da da söylediğim gibi çok başarılı cihazlar. IPTV ve uydu alıcıyı bir arada isteyenler için kaçırılmayacak bir cihaz.

Yalnız bazı VOD’larda yani filmlerde eğer işlenmeden sunulmuş ise sorun yaşayabiliyorsunuz. O konuda oluşturduğunuz iptv listesini değiştirmek gerekiyor ya da o filmi es geçmek gerekiyor. Cihazın WEBTV arşivi oldukça geniş. Binlerce film ve dizi sizleri bekliyor. İstediğiniz zaman istediğiniz film ve diziye kolayca erişebiliyorsunuz. Ayrıca cihazın web arayüzü sayesinde bir çok işlemi web üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Cihaz piyasanın en iyi cihazı olduğunu Hiremco firması sayesinde her şekilde gösteriyor. Hiremco’nun yazılım desteği sayesinde oluşan en ufak sorun bile kısa süre içerisinde güncellemeler ile çözülüyor.

Cihazın satış fiyatı 399 TL olarak belirlenmiş fakat internette alışveriş sitelerini biraz kurcalarsanız 369 TL’ye kadar bulabiliyorsunuz. Yaygınlaştıkça fiyatı daha da düşecektir.

İncelemem videom ile sizleri baş başa bırakıyorum.