Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir süredir düşündüğüm ve üzerinde çalıştığım websitem www.androidboxturkiye.com açıldı. Sizin rahat bir şekilde Android Tv box karşılaştırması yapmanız, aradığınız özelliklerde ürünleri rahatça bulabilmeniz için özenle çalışıldı. Umarım siteyi beğenirsiniz.

Ayrıca siteyle ilgili önerileriniz olursa bu yazı altından yorum yaparak bana iletebilir ya da [email protected] adresine mail atarak bana ulaşabilirsiniz.

Sitemizin içeriği gün geçtikçe genişleyecek. Ürün eklemek biraz meşakkatli bir iş olduğu için kademe kademe ekleme yapabiliyorum. Vakit buldukça bu ürünleri ekleyerek piyasadaki tüm ürünleri karşılaştırma imkanına sahip olacaksınız. Özellikle marka ve kaliteli ürünleri eklemeye çalışıyorum. Mecool, Beelink, Tanix, Xiaomi, Amazon, Nvidia, Ugoos gibi. Markasız olan ürünleri de ekliyorum. Ama zaten ordaki puanlarıma bakarak karar vermeniz daha kolay olacaktır diye düşüyorum.

Bizlerin daha da büyümesi ve daha iyi yerlere gelmesi için desteğinizi esirgemeyin lütfen. Sosyal medya profillerinizde paylaşmak bile bize büyük yardım ve katkı sağlayacaktır. Sizler sayesinde büyümeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz.

Yeni videom yakın zamanda yayında olacak. Bir çekiliş ile sizlerin karşısına geleceğim. Sizlerden 1 veya daha fazla kişiyi mutlu etmek için çaba göstereceğim.

Yeni web sitemize buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Unutmayın yorumlarınız, eleştirileriniz, önerileriniz bizim için çok önemli. Ne kadar faydalı olursak biz o kadar mutlu oluyoruz. Hepinize şimdiden iyi seçimler dilerim. Umarım ihtiyacınızı karşılayan bir cihaz bulursunuz.