Özellikle akıllı televizyon kullananlar Smart IPTV uygulamasını tercih ediyordu. Hem kullanımı kolay, hem özellikleri iyi hem de arayüzü güzel olduğu için tercih ediliyordu. Fakat uzun zamandır olan uygulamanın kaldırılacağı söylentisi gerçek oldu.

En başından beri akıllı televizyonlara karşı olan biriyim. Neden derseniz akıllı tvye vereceğiniz 300-400 yüksek ücret yerine bir tv box almak daha mantıklı. Televizyonların uygulama desteği hem çok kısıtlı hem de uygulamalara verilen destek süresi çok kısa. Kendi yaşadığım problemden örnek vereyim. LG akıllı televizyon aldım. 1 sene kullandıktan sonra Youtube uygulamasının desteği sona erdi ve şu an youtube kullanamıyorum. En basit ve en gerekli uygulamalardan biri şu an çalışmıyor. Ben sırf bu özellik için 450 lira fazla para ödemiştim. Bilmeyen herkes bu hataya düşüyor maalesef.

Evet belki akıllı televizyonların en güzel uygulaması Smart IPTV’ydi fakat artık yok ve alternatif aramak zorundasınız. Kurulu olan düzeniniz de maalesef artık yok. Yeni uygulama bulup listenizi oraya taşımanız gerekecek.

Şimdi gelelim Smart IPTV uygulamasını kullanan arkadaşlara. Ne yapacaklar?

  • Alternatif uygulamalar bakın. MK IPTV, OTT Player, IPTV Smarters gibi. Televizyonunuz market uygulaması üzerinden IP TV diye arama yapın, alternatifleri kontrol edin.
  • Akıllı, iptv özelliği olan bir uydu alıcı alın.
  • TV BOX ALIN.

Hiç birini yapamıyorsanız uygun fiyatlı bir tv box alın ve keyfinize bakın. Saçma sapan, arayüzü oldukça berbat olan akıllı tv uygulamalarından kurtulun. Tv boxlarda yüzlerce alternatif uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Akıllı tv marketlerine bağlı kalmayın.

Smart iptv’ye ödediğimiz para ne olacak diye düşünenler var. O parayı unutun. Bitti gitti. Uygulamanın ömrü bu kadarmış o yüzden maalesef yapacak bir şey yok.

Sizin için kısa bir video hazırladım. Onu izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.