Universal TV kendi üyeleri için bir uygulama yaptı. Güzel, sade ve basit bir uygulama. Hazır olan bir uygulama düzenlenilerek kendilerine uygun hale getirilmiş. Tavsiye ettiğim bir iptv uygulamasının altyapısını kullanıyor. Yani sıfırdan yapılmış bir uygulama olmadığı için herhangi bir sorun yaşama ihtimaliniz kalmıyor.

Uygulamanın kendine ait 2 adet oynatıcısı bulunuyor. Fakat siz isterseniz VLC veya MX Player da kullanabiliyorsunuz. Otomatik güncelleme sayesinde oynatma listenize bir içerik eklendiği zaman anında o içeriğe erişebiliyorsunuz.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Ayrıca videomuzdan uygulamanın ayrıntılarını görebilirsiniz.

ÇEKİLİŞ HAKKINDA

Çekilişimize katılmak için öncelikle bu siteye gidiyorsunuz. Karşınıza aşağıdaki ekran çıkıyor.

 

Buradan alt tarafta bulunan sosyal medya simgelerinden birine tıklıyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza yeni adımlar gelecek.

Buradaki her adım size ek +1 çekiliş hakkı kazandırır. Bunlar twitterdan beni takip etmek, twitterda belirtilen tweeti yazmak, belirtilen tweeti retweet etmek ve sitemizin facebook sayfasını takip etmek. Bunlar size ekstrada 4 çekiliş hakkı kazandırır.

Son 5 gün kaldı ve hala 250 kişi sayısına ulaşamadık. Bugün de katılım az olursa çekilişi iptal etmek yerine kısmi bir iptal olacak. Netflix çekiliş iptal olacak Universal tv çekişi yapılacak. 1 kişiye 3 aylık Universal Vod üyelik, 3 kişiye 1 aylık Universal Vod üyelik verilecek.

 

Çekiliş kısmındaki şartlardan istediklerinizi yapabilirsiniz. Her yaptığınız madde size ekstra bir çekiliş hakkı verecektir. 1 kişiye 3 aylık Universal Vod üyelik, 3 kişiye 1 aylık Universal Vod üyelik verilecektir.