H96 Pro Plus Android Tv Box cihazından sonra en beğendiğim cihaz T95Z Plus Android Tv Box. Cihaz aynı H96 Pro Plus gibi fiyat performans oranı yüksek bir cihaz. Özellikle H96 Pro Plus’a göre tasarımı çok hoş. Altıgen bir şekli olan ve kenarları ledlerle ışıklandırılan bir tasarıma sahip. Ayrıca ön panelinde saati gösteren bir led panel de mevcut.

Cihazda S912 işlemci mevcut. 2 gb ram ve 16 gb depolama alanı gayet yeterli. Iptv ve video izlemek dışında üst düzey oyunlar olmasa da orta düzey oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. S905 işlemcili cihazlara göre S912 işlemcisine sahip olduğu için daha üst düzey bir performans sergiliyor. Cihazın kendi romu oldukça iyi, farklı rom yüklemek isterseniz bu cihazda 2 kere düşünün. Çünkü çoğu romda ön led panel ve kumandası çalışmıyor.

Cihazın uzun kullanım testinden bahsedecek olursak; aynı H96 Pro Plus cihazında olduğu gibi T95Z Plus cihazında da ısınma problemi meydana geliyor. Aynı şekilde cihazı açıp macun ve soğutucu yenileyerek sorunu giderebiliyorsunuz. Eğer cihazı sadece kullanım zamanı açıp, kullanmadığınız zaman kapatırsanız bu sorunu da yaşamazsınız.

Cihaz en çok tavsiye ettiğim 2 cihazdan biri. Eğer Tv box almayı düşünüyorsanız ya H96 Pro Plus alın ya da T95Z Plus. Bunlar dışında alacağınız S905 işlemcili cihazlar sadece video ve iptv izlemenize olanak sağlar.

H96 Pro Plus İncelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.