Evinizde, işyerinizde veya apartmanınızda Wifi performansınız yeterli değilse, bu kesinlikle almanız gereken bir cihaz. Bir çok marka denedim fakat hiç birinde yeterli performansı alamadım ve geri satmak zorunda kaldım.

Bu cihazı aldığımdan beri herhangi bir wifi sorunu yaşamıyorum. Özellikle bu tür cihazlarda ayar yaparken aynı wifi adını kullanmamaya dikkat edin, yani roaming özelliğini kullanmayın. Bunun yerine kendiniz yeni bir isim ve şifre belirleyin. Böylelikle daha yüksek performans alıyorsunuz. Özellikle tek katlı ev ve işyerlerinde roaming özelliğini mutlaka devre dışı bırakın.

Cihaz Türkiye’de de satılıyor. Aliexpress’den alıp beklemek yerine Türkiye’den de alabilirsiniz. Teknostore’da uygun fiyata mevcut.

 

Tanıtım Kılavuzu

2 x 2 Harici antenler: iletim hızı 300Mbps’e kadar, WiFi sinyal yaygın olarak kapsar.

WiFi sinyalini kolay ve istikrarlı bir şekilde genişletin, ana stram yönlendiricileri ile uyum sağlamak için sadece 3 adım.

Büyük evler için uygundur: Yatak odaları ve banyolar gibi oda ihtiyaçlarını karşılayamadığı zaman, çeşitli duruşlara bağlı olarak başkalarına uydurabilirsiniz.

Sinyal alabilme yeteneği bir kez daha yükseltilir, kişisel ağlar güçlü ve yaygın bir şekilde kaplar.

Aynı anda ağa bağlanmak için en fazla 64 cihaz destekler.

Akıllı algılama, ağın engellenmesini engeller.

Güç arayüzünün klasik modu, kullanışlı ve samimi.

Ürün yazılımı otomatik olarak boş zamanlarda yükseltir.