Evine internet bağlatacak olan veya internet sağlayıcısı değiştirecek olan kişilerin en çok kafasını karıştıran durum. Kimisi fiyata, kimisi markaya, kimisi hızına, kimisi de AKN’ye bakıyor. Aslında hepsine birden bakılması gerekiyor. Tek bir faktöre bakarsanız hata yapmış olursunuz.

Türkiye’deki internet sağlayıcılarına bir bakalım. Türk Telekom, Turkcell Superonline, Kablonet, Vodafone.net ve Turknet. Ayrıca adını duymadığınız bir sürü yerel firma mevcut. Hepsi Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Gelelim fiyatlara.

Türk Telekom

Turkcell Superonline

Kablonet

Vodafone.Net

***TURK.NET***

Fiyatları ve verilen hizmetleri karşılaştırdığınızda tabi ki en uygun olanı Turk.net

Diğer internet sağlayıcı fiyatları Turk.net’e göre bir hayli fazla. Ayrıca Turk.net’e bu linkten üye olursanız, hem siz hem de ben 1 ay ücretsiz kullanım hakkı kazanıyoruz.

Turk.net’i 2 senedir kullanıyorum ve kullanmaya başladığım zamanlar ile şu anki zamanı karşılaştırdığımda kendilerini bir hayli geliştirdiklerini görüyorum. Özellikle müşterinin düşüncelerine çok önem veriyorlar. Mesela evde kurulum yoktu, bu sene başı itibariyle evde kurulum başladı. Telefonla müşteri hizmetlerini kaldırdılar çünkü yetersiz kalıyorlardı. Bu işi herkes yapamaz sonuçta. Bilgi gerekli. Bundan dolayı mail ve uygulama üzerinden destek vermeye başladılar. İlk başlarda öyle şey mi olur ya filan diye düşünebilirsiniz ama bu çok faydalı oldu. Uygulama üzerinden arızamı yazıyorum. Kısa süre içerisinde çözüldüğüne dair sms geliyor. Gerçekten çok hızlılar.

Bu bir reklam veya sponsorlu bir yazı değildir. Bu yazının amacı tamamen kendim gibi tüketici olan kişileri bilgilendirmektir. Fazla para vererek donan videolarla uğraşmayın.